sábado, 1 de diciembre de 2018

Lliga Catalana 2018-19 Divisió d'Honor
Resultats 1 Jornada

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorAquest dissabte, 24 de novembre a les 17:00 hores ha començat la Lliga Catalana Divisió d'Honor, la competició regular on participen els principals Clubs de Dards de Catalunya.

La competició es juga amb el format tradicional de sis partides individuals i tres partides de parelles, on es juguen tots els nou punts a un set al millor de tres jocs al 501 sortida oberta i acabat en doble o doble diana. Podeu trobar el reglament complert a Espai Federat / Reglament.

EL CALENDARI: el calendari a la pàgina principal de la web o al menú competicions/calendari. Com ja es va informar a l'Assemblea, un cop anunciat el calendari oficial de la WDF-BDO es revisarà de nou per evitar que s'assolapi un open del rànquing Destí Winmau amb opens del rànking WDF/BDO (en principi però, seguint el calendari de la temporada anterior, només hi hauria canvis en cas extraordinàri).

ALTES D'ESPORTISTES: Com en la temporada anterior, tots els clubs poden donar d'alta esportistes fins al final de la primera volta de la Lliga Catalana. Per donar d'alta un esportista s'han d'enviar a la FCD la documentició d'alta o renovació vía email a administracio@dardscatalunya.cat amb un comprovant del pagament de la fitxa federativa. Per a fer jugar un esportista el dissabte s'ha de remetre tota la documentació abans del dijous de cada setmana, per a que durant el divendres es pugui validar i enviar la confirmació d'alta (el número de fitxa).

Més Informació al menú Espai Federat / Llicència Esportistes o http://www.dardscatalunya.cat/llicencies/

Resultats 1a Jornada:
Divisió d'Honor
1a Jornada - 25 de novembre
Data Hora Local Marcador Visitant
24/11/18 CD Baix Camp CD Baix Camp 9 - 0 CD Guardiola CD Guardiola acta
17d Roque Soto
24/11/18 CD La Xarxa CD La Xarxa 4 - 5 CD Terrassa CD Terrassa acta
120p Enric Cid
24/11/18 CEDSAB CEDSAB 6 - 3 Lligues Adg.Cat Lligues Adg.Cat acta
24/11/18 Piritoño CD Piritoño CD 0 - 0 Esplugues CD Esplugues CD acta
Alineació indeguda del Piritoño CD

La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altres entrar a aquí.


Si te ha gustado la noticia compartela en Facebook

No hay comentarios :

Publicar un comentario