sábado, 1 de diciembre de 2018

Lliga Catalana 2018-19: Divisió d'Honor - 2a Jornada

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorSegona jonrada de la Lliga Catalana Divisió d'Honor, la competició regular on participen els principals Clubs de Dards de Catalunya.

Aquesta setmana són CD Guardiola de Manresa, CD Terrassa de Terrassa, Esplugues CD d'Esplugues de Llobregat i LLigues Adg.cat d'Olot els que s'estrenen jugant a casa a la Lliga Catalana Divisió d'Honor. Menre la resta de clubs s'estrenen fora de casa.

Aquest any, consultar l'històric dels enfrontaments jugats en les darrers temproades és més fàcil, i al detall dels partits de la jornada afegirem l'enllaç directa i que també podeu trobar al gestor de la Lliga Catalana.

ALTES D'ESPORTISTES: Com en la temporada anterior, tots els clubs poden donar d'alta esportistes fins al final de la primera volta de la Lliga Catalana. Per donar d'alta un esportista s'han d'enviar a la FCD la documentició d'alta o renovació vía email a administracio@dardscatalunya.cat amb un comprovant del pagament de la fitxa federativa. Per a fer jugar un esportista el dissabte s'ha de remetre tota la documentació abans del dijous de cada setmana, per a que durant el divendres es pugui validar i enviar la confirmació d'alta (el número de fitxa).

Més Informació al menú Espai Federat / Llicència Esportistes o http://www.dardscatalunya.cat/llicencies/

Una setmana més us agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps al facebook per tal de poder complementar el resum setmanal de la jornada.

Divisió d'Honor
2a Jornada - 1 de desembre
Data Hora Local Visitant Sala de Joc
01/12/18
17:00
CD Guardiola CD Guardiola vs CD La Xarxa CD La Xarxa Sala Rentree Històric
01/12/18
17:00
CD Terrassa CD Terrassa vs Piritoño CD Piritoño CD Casal Barri Can Palet II Històric
01/12/18
17:00
Esplugues CD Esplugues CD vs CEDSAB CEDSAB Ass. C. Andalusa d'Esplugues Històric
01/12/18
17:00
Lligues Adg.Cat Lligues Adg.Cat vs CD Baix Camp CD Baix Camp Allen Darts Històric
 
Partits avançats:  cap

La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altresdades entrar aquí.


Si te ha gustado la noticia compartela en Facebook

No hay comentarios :

Publicar un comentario