sábado, 1 de diciembre de 2018

Divisió Tarragona 2018-19: Jornada 1

Aquest dissabte 1 de Desembre de 2018 a les 17:00 hores, s'inicia la Lliga Catalana DIVISIÓ DE TARRAGONA, la competició regular on participen els Clubs de Dards del Camp de Tarragona. Per aquesta temporada la participació s'ha tancat amb 5 equips de dos clubs.

El vigent campió de la Divisió de Tarragona, l'equip Cossetans Darts, del Cossetans Club de Dards de Tarragona repeteix temporada amb una renovada plantilla d'esportistes. Els subcampions, el Gat amb Botes, canvia de nom a CD Tarragona, recuperant el nom del club que passa a ser federat. També hi participarà tres equips més del Cossetans CD de Tarragona, el club degà del Camp de Tarragona, dos equips jugaran a Tarragona -Bar Las Vegas-, un a Reus -La Taberna- i un altre a Cambrils -Al Andalus-.

La competició es jugará els dissabtes a les 17:00 hores i el format serà Lliga Catalana. de sis partides individuals i tres partides de parelles, on hi ha en joc nou punts que es juguen a un set al millor de tres jocs al 501 sortida oberta i acabat en doble o doble diana. Podeu trobar el  reglament  complert a Espai Federat / Reglament (aquí).

Un any més agrairem que compartiu les fotos de les vostres partides i del tercer temps al grup whatsaap de la competició per tal de poder complementar el resum setmanal de la jornada.

Partits 1a Joranda Divisió Tarragona:
Dia / Hora Equip local - vs - Equip visitant Seu
01/12/18 Cossetans Tarragona vs Cossetans Darts Seu Cossetans CD
01/12/18 Los Pequeños Taberna vs CD Tarragona El Gat amb botes
01/12/18 Al Andalus vs bye

Calendari de competició:
a la secció de Calendari de la web el trobareu (aquí) -operatiu en breu-.

Resultats i estadístiques:  Un any més la web de gestió de la Lliga Catalana serà a lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. A la web trobareu el calendari, resultats, actes dels partits, estadístiques d'equip i individuals i altres. Coneixer més sobre el funcionament de les estadístiques, classificació, previsió de resultats... aquí.


Si te ha gustado la noticia compartela en Facebook

No hay comentarios :

Publicar un comentario