martes, 20 de noviembre de 2018

Lliga Catalana 2018-19: Divisió d'Honor - 1a Jornada

El proper dissabte, 24 de novembre a les 17:00 hores, s'inicia la Lliga Catalana Divisió d'Honor 2018-19, la màxima competició regular on participen els principals Clubs de Dards de Catalunya.
Lliga Catalana FCD - Divisió d'Honor
La Divisió d'Honor està formada per vuit clubs i hi haurà representació dels principals clubs de dards catalans, on aquesta edició s'ha incorporat el Cedsab de Sant Andreu de la Barca i seguirem tenint al CD Baix Camp de Reus com a representat del Camp de Tarragona.
Aquesta temporada també hi participen el Club Dards La Xarxa, de Puig-Reig, que és el club degà dels dards catalans; l'Esplugues CD d'Esplugues de Llobregat, un dels clubs amb més jugadores femenines, el CD Guardiola de Manresa que manté la plantilla amb només un canvi, el CD Olot amb el seu equip "Lligues Adg.cat" que serà un cop més el club amb més fitxes a la Divisió d'Honor, el Piritoño CD de Malgrat de Mar que defensarà el títol, el CD Baix Camp de Reus que segueix apostant per esportistes júniors i el CD Terrassa, que segueix amb un grup consolidat d'esportistes. Tots ells lluitaran per alçar-se campions de la Divisió d'Honor.
La competició es jugarà els dissabtes a les 17:00 hores i el format serà sis partides individuals i tres partides de parelles, on hi ha en joc nou punts que es juguen a un set al millor de tres jocs al 501 sortida oberta i acabat en doble o doble diana. Podeu trobar el reglament complert a Espai Federat / Reglament.
Un any més agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps al facebook per tal de poder complementar el resum setmanal de la jornada.
Divisió d'Honor
1a Jornada - 24 de novembre

CD La Xarxa - CD Tarrassa
CD Baix Camp - CD Guardiola
CEDSAB - Lligues ADG.cat
Piritoño CD - Esplugues CD

El calendari complert disponible aquí.

Un any més la web de gestió de la Lliga Catalana serà a lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. El calendari es publicarà en breu i l'anunciarem quan estigui completat.

Conèixer més sobre el funcionament de les estadístiques individuals i d'equip, classificació, previsió de resultats, màxima tancada, 180's, millor partida, actes de partits i molt més disponible aquí.


Si te ha gustado la noticia compartela en Facebook

No hay comentarios :

Publicar un comentario