lunes, 8 de mayo de 2006

Calentant motors

Avui, diumenge 7 de Maig de 2006, s'ha iniciat la que pot ser la aventura que tots estem desitjant viure des de fa temps. Un grup de pachimoduls s'ha reunit al bar modul per debatre la creació del primer club de dards establert mai a Tarragona. El que ha quedat avui clar, per damunt de qualsevol altra cosa, són les ganes que hi han de que aquesta iniciativa es faci realitat (que es lo principal). A partir d'aquí diferents membres ens hem compromès a buscar informació de com s'ha d'iniciar aquest projecte que tant ens il·lusiona. Per això demano a qualsevol interessat a entrar a formar part del club, ens ajudi en la mida que pugui per poder tirar-ho endavant. En aquesta web us comunicarem quin dia es realitzarà la pròxima reunió on compartirem la informació i analitzarem el camí a seguir.
Amunt Pachimodul.

7 comentarios :

  1. gracias por la información Martu, espero que la idea guste a todos o al menos a la mayoría, me gusta ver como Pachimodul va creciendo, me gusta ser Pachimodul, jejeje

    ResponderEliminar
  2. Molttttttt béeeeeeeeeeeeee....¡¡¡ Compteu amb mi, sobretot pel tema fiscalitat si heu d'averiguar quelcom (alta i creació del club....). Ja direu...¡¡

    ResponderEliminar
  3. Lo mismo digo, en lo que pueda ayudar me avisais y me pongo manos a la obra!!!!

    ResponderEliminar
  4. Busqueu tot lo que poguem referent a creacio de clubs. Qualsevol cosa sera util.

    ResponderEliminar
  5. Per no repetir feina: he escrit a la federacio de dardos electrònics per sol.licitar informació per la constitució d'un club de dardos. Quan rebi més informació us la comunico. Dema intentare trucar a Hisenda per parlar del tema també.

    ResponderEliminar
  6. La idea principal es que tos sapiguem que es el que fa falta i en que podem ajudar o col.laborar. En una propera reunió (després del viatge a Croasia) exposa-ho, aportar idees e inicia els primeres passes i tràmits.
    Endavant PachiModul!

    PD:Meri, la teva ajuda es inmillorable.

    ResponderEliminar
  7. una abraçada Joan...¡¡ entre tots li fotrem canyaaaaaaa....¡¡ ja veuras...¡¡

    ResponderEliminar