lunes, 19 de noviembre de 2018

Destí Winmau 2019: Resultats 1er Open Campió Martí Martí

Martí Martí (FCD Independent) es proclama campió del 1er Open Destí Winmau 2019.

Aquest dissabte 17 de novembre de 2018 s'ha iniciat el rànquing de la Federació Catalana de Dards, amb el 1er Open del Destí Winmau 2019. La primer cita ha estat a la seu del Club Dards La Xarxa, a Puig-Reig, i ha comptat amb una participació de 39 esportistes, 6 dones i 33 homes.

Les cinc línies de tir van començar a sumar partides poc desprès de les 16h i fins a les 22h, assolint un bon ritme de competició.

El millor esportista local dels 10 esportistes participants del Club Dards La Xarxa va ser diversos amb un 9è lloc Hilari Pons va perdre 0-4 amb Alberto Rodríguez (CD Terrassa), en Juan González 4-1 davant Samuel Famoso (CD Terrassa) i Enric Cidva perdre 1-4 davant Juan Garcia (CD Terrassa). Alguns d'ells van jugar la primera ronda, el last 64, però algun d'ells val a dir que van lliurar la primera ronda i van arribar fins a la tercera ronda, uns resultats que podem millorar d'aquí fins al final de la temporada.

Pel que fa a les jugadores femenines van entrar repartides al quadrant de 64, on en aquesta ocasió Núria Plaza va ser la millor classificada amb un 5è lloc, desprès de lliurar la primera ronda i guanyar a segona ronda a Xavi Andres (CEDSAB), a la tercer a la Loli Cascasles (CEDSAB) i perdre a la quarta ronda davant d'en Juan Garcia (Terrassa). La resta de jugadores participants van ser Pepi del Pozo (Esplugues CD), Loli Cascales (CEDSAB), Iolanda Riba (CD Baix Camp), Isabel Moral (CEDSAB)  i Maria José Gómez (CD Olot), 

La final la van jugar en Raul Invernon (FCD Independent) per un cantó i per l'altre en Martí Martí (FCD Independent) repetint així la mateixa final quel a temporada anterior i amb el mateix resultat, víctòria d'en Martí Martí però aquest cop per 4-1.

Molta participació i molt de nivell en el rànquing de la Federació que aquest any compte amb el doble d'esportises amb fitxa indepente.

QUADRANT I CLASSIFICACIÓ:


El quadrant de la competició i la classificació del 1er Open Destí Winmau 2018. I les FOTOS al menú Galeria / Fotos de la web (aquí).

La propera cita és el 15 de desembre a Olot, on a les 16h la gran cita amb el 2on. Open Destí Winmau 2018 (veure informació aquí).


Si te ha gustado la noticia compartela en Facebook

No hay comentarios :

Publicar un comentario