lunes, 30 de enero de 2023

Lliga Catalana 2022-23: DH - J7 Grup Groc / J6 Grup Vermell

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorA partir d'aquest dissabte els dos grups Lliga Catalana Divisió d'Honor agafen ritmes diferents de competició, per tal que els dos grups finalitzin la fase regular els dos darrers caps de setmana amb les dues darreres jornades respectivament per grup.

El Grup GROC arriba a la 7a jornada amb La Xarxa i el Terrassa amb una única derrota, els segueix l'Olot amb dues derrotes, el CD Baix Camp i el CD Goyos St Boi amb tres i el CD Tarragona i el CD El Vendrell tanquen la classificació amb quatre partits perduts.

Hi ha molta igualtat i els resultats darrers encara han ajustat més la classificació. En una setmana on La Xarxa descansa la resta de clubs lluitaran els seus partits per desfer els empats a la classificació. El Goyos St Boi, el Baix Camp i el Tarragona amb el factor camp a favor per jugar a casa mentre l'Olot, El Vendrell i el Terrassa com a visitants.

Al Grup Vermell les coses també estan força ajustades. L'Esplugues que va guanyar al Guardiola, fet que no havia passat en cap dels 11 enfrontaments anteriors, fet que el fa ser invicte i líder del grup vermell. El Piritoño amb una derrota els segueix de prop. El CD Guardiola amb 2 perduts i el Cedsab amb 3, tanquen el grup capdavanter. Mentre la cua el Cossetans CD va amb 4 derrotes i el Riders EF amb 5.

Malgrat la petita diferència d'un partit guanyat / perdut, la jornada promet. Amb un 25% dels partits resolts per la mínima de 4-5 ó 5-4, dels que s'han jugat fins ara en aquest grup, fa que encara quedi molta emoció per davant. Hauran de fer valer el Cedsab i el Piritoño jugar com a locals, mentre els dos equips de l'Esplugues es creuen de nou a casa ja que és el primer partit de la segona volta per al grup vermell.

Recordar-vos que fa uns dies vam actualitzar el calendari del grup vermell, on segons acord entre els presidents dels clubs, les dues darreres jornades s'han fet coincidir amb les del grup groc. Aquí teniu la noticia del calendari on també hi trobareu el calendari en format pdf.

Per consultar l'històric dels enfrontaments jugats en les darrers temporades contra el rival que teniu aquesta setmana, feu clic sobre d'un o altre club (local o visitant) i accediu a tots els partits disputats des de 2014 fins avui.

 
  Data Hora Local   Visitant    
J7 04/02/23 CD Baix Camp CD Baix Camp vs CD Olot CD Olot    
J7 04/02/23 CD Goyos Sant Boi CD Goyos Sant Boi vs CD El Vendrell-El Momento    
J7 04/02/23 CD Tarragona CD Tarragona vs CD Terrassa CD Terrassa    
J6 04/02/23 CEDSAB CEDSAB vs Cossetans CD Cossetans CD    
J6 04/02/23 Esplugues CD Esplugues CD vs Riders EF CD Riders EF CD    
J6 04/02/23 Piritoño CD La Sala Piritoño CD La Sala vs CD Guardiola CD Guardiola  

PROPERA JORNADA:



04-febrer-2023 Lliga Catalana Divisió d'Honor Grup Groc jornada 7 / Grup Vermell jornada 6
11-febrer-2023 Rànquing FCD a Terrassa
18-febrer-2023 Lliga Catalana Divisió d'Honor Grup Groc jornada 8 / Grup Vermell descans

El calendari complert disponible aquí.

Estadístiques. Un any més la web de gestió de la Lliga Catalana serà a lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. El calendari es publicarà en breu i l'anunciarem quan estigui completat. Conèixer més sobre el funcionament de les estadístiques individuals i d'equip, classificació, previsió de resultats, màxima tancada, 180's, millor partida, actes de partits i molt més disponible aquí

Molta sort a totes i tots, gaudiu dels partits i els dards! #totsfemfederacio #femdiana #femesport




Si te ha gustado la noticia compartela en Facebook

No hay comentarios :

Publicar un comentario