jueves, 25 de noviembre de 2021

Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones (25 novembre)

El Cossetans Club de Dards de Tarraogna cada any ens adherim a la campanya, des de l'esport dels dards diem prou a qualsevol tipus de violència i amb aquest manifest volem visualitzar el nostre suport, no només avui, sinó tot l'any.

El Cossetans Club Dards compte amb dones en tots els seus àmbits, al primer equip que juga a la Divisió d'Honor, a la Junta Directiva, a la Presidència i en les diverses comissions de treball del club.

És per això, que us animem a que feu clic a l'enllaç que hi ha més avall, per adherir el vostre club al manifest, i apart del vostre suport, donar visibilitat a l'esport dels dards, que habitualment té molt poca presència en aquestes manifestacions.

Us facilitem l'enllaç al formulari per formalitzar l'adhesió de la vostra entitat, centre educatiu, universitat, empresa o administració al Manifest del món de l'Esport 25N 2021. La seva difusió forma part de les actuacions emmarcades en el "Programa Dones i Esports".

Us animem a sumar-vos a aquest gest, compartint des de les vostres entitats la campanya rebutjant les actituds masclistes, identificant i denunciant les agressions. Perquè amb la formació d'aliances i complicitats des de l'Esport podem construir un teixit comunitari i una xarxa de recursos que siguin font de salut i qualitat de vida per a totes les dones i col·lectius oprimits d'aquesta societat. Estimar, només es pot fer des de la llibertat, la igualtat i el respecte.

Per una vida i un Esport, lliure de violències masclistes

#CossetansCD #femdiana #NoAlaViolencia


 






Si te ha gustado la noticia compartela en Facebook

No hay comentarios :

Publicar un comentario