martes, 23 de noviembre de 2021

Lliga Catalana 2021-22: Divisió d'Honor - Jornada 5

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorEls dissabtes a la tarda és pels dards, per jugar la Lliga Catalana i la propera jornada serà el dissabte 27 de novembre, amb la cinquena jornada de la Lliga Catalana Divisió d'Honor, la competició regular on participen els principals Clubs de Dards de Catalunya. 

La 6a jornada serà abans del pont del primer cap de setmana de desembre. Els esportistes ja van agafant ritme de competició i el COSSETANS CD es desplaça novament a Esplugues de Llobregat, aquest cop per jugar contra el Riders EF, un equip amb el que comparteix les darreres posicions a la classificació general... per tant un partit que servirà per resoldre l'empat a entre els dos equips i que farà sumar la primera victòria a l'equip que l'assoleixi... esperem que sigui el de Tarragona.

Seguim ampliant informació del que hi podem trobar al gestor de la Lliga Catalana:

CANVIS DE POSICIÓ. La plataforma de gestió ens mostra una curiositat sobre les diverses posicions que ocupen els equips a la taula de la classificació, una gràfica on podem veure els canvis de posició. Una curiositat que a la vegada és una eina per als capitans d'equip. Veure la gràfica aquí.

Una setmana més us agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps a instagram / facebook per tal de poder complementar el resum setmanal de la jornada.

Divisió d'Honor
5a Jornada - 27 de novembre

  DATA HORA LOCAL   VISITANT    
  27/11/21
 
CD Baix Camp CD Baix Camp vs Piritoño CD Piritoño CD    
  27/11/21 CD Guardiola CD Guardiola vs CD Goyos CD Goyos    
  27/11/21 CD La Xarxa CD La Xarxa vs Esplugues CD Esplugues CD    
  27/11/21 CD Terrassa CD Terrassa vs CEDSAB CEDSAB    
  27/11/21 Pinedards CD Pinedards CD vs Lligues Adg.Cat Lligues Adg.Cat    
  27/11/21 Riders EF CD Riders EF CD vs Cossetans CD. Cossetans CD.    

Fent clic sobre del nom d'un club, accedeixes a veure les dades del partit: seu, estat de forma en que arriben, darrers resultats entre ambdós equips, relació d'esportistes...

Estadístiques: La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depèn de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altres dades entrar aquí




Si te ha gustado la noticia compartela en Facebook

No hay comentarios :

Publicar un comentario