domingo, 28 de noviembre de 2021

Lliga Catalana 2021-22: Divisió d'Honor - Jornada 6

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorEls dissabtes a la tarda és pels dards, per jugar la Lliga Catalana i la propera jornada serà el dissabte 11 de desembre, amb una nova jornada de la Lliga Catalana Divisió d'Honor, la competició regular on participen els principals Clubs de Dards de Catalunya. 

La 6a jornada serà després del pont del primer cap de setmana de desembre i el clubs cada cop segueixen afinant la punteria i millorant el seu estat de forma. Els clubs locals faran valdre l'avantatge de jugar a casa amb la seva diana, mentre els visitants una setmana més lluitaran per guanyar el partit fora de casa. La rivalitat i l'estat de cada club ja es comença a visualitzar a la classificació, però encara queda molta temporada per davant.

De moment aquesta setmana, sobre el paper, tenim un grapat de partits molt igualats i que ens faran gaudir de l'emoció dels partits. El COSSETANS CD juga el seu partit a casa el dia 4-desembre, avançant la jornada a petició del seu rival, el CEDSAB de Sant Andreu de la Barca, que per compromisos no pot celebrar el partit en dia 11-des, que és la data fixada per calendari.

El partit es jugarà a la seu del club tarragoní al c/Puig d'En Sitges, 3 (Portal de Sant Antoni a la dreta, Bar Las Vegas) on tothom s'hi pot apropar per gaudir dels dards.

Vaticinador. La plataforma de gestió de la Lliga Catalana #lligadards ens permet vaticinar els resultats i veure la possible classificació, una eina que podem trobar quan entrem a la classificació, on hi trobem una pestanya que diu "Vaticinador", es pot accedir directament aquí

Canvis de posició La plataforma de gestió també ens mostra una curiositat sobre les diverses posicions que ocupen els equips a la taula de la classificació, una gràfica on podem veure els canvis de posició. Una curiositat que a la vegada és una eina per als capitans d'equip. Veure la gràfica aquí.

Una setmana més us agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps a instagram / facebook per tal de poder complementar el resum setmanal de la jornada.

Divisió d'Honor
5a Jornada - 11 de desembre

  DATA HORA LOCAL   VISITANT    
  11/12/21
17:00
CD Goyos CD Goyos vs CD La Xarxa CD La Xarxa    
  11/12/21
17:00
CD Guardiola CD Guardiola vs Riders EF CD Riders EF CD    
  11/12/21
17:00
CD Terrassa CD Terrassa vs Lligues Adg.Cat Lligues Adg.Cat    
  04/12/21
17:00
Cossetans CD. Cossetans CD. vs CEDSAB CEDSAB    
  11/12/21
17:00
Esplugues CD Esplugues CD vs Piritoño CD Piritoño CD    
  11/12/21
17:00
Pinedards CD Pinedards CD vs CD Baix Camp CD Baix Camp    

Fent clic sobre del nom d'un club, accedeixes a veure les dades del partit: seu, estat de forma en que arriben, darrers resultats entre ambdós equips, relació d'esportistes...

Estadístiques: La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altresdades entrar aquí.Si te ha gustado la noticia compartela en Facebook

No hay comentarios :

Publicar un comentario