martes, 28 de diciembre de 2021

Canvi de local del Cossetans Club de Dards

El Cossetans Club de Dards ha arribat a un acord amb l’Associació de Veïns del Barri de Montserrat de Reus per a traslladar la seu del club al Carrer Mas d’Aixemús, 7 de Reus.

- publicació realitzada el dia dels sants innocents -

Fa poques setmanes, l’associació veïnal va traslladar la seva seu al carrer Montsant, 19. Un edifici on compten a partir d’ara amb dues plantes de 90 metres quadrats i una terrassa, podran donar cabuda de les seves reunions i activitats d’aquesta nodrida entitat reusenca que compta amb més d’un centenar de socis. De fet, segons informa el Diari Més Tarragona, aquest cap de setmana ja han celebrat el primer acte a la nova seu, reunint-se prop d'una quarantena de veïns per desitjar les bones festes.


Arrel d’aquest trasllat i el foment de les associacions esportives al barri, com el Club Esportiu Unió Astorga i el club Bitllers de Reus, ha permès al club degà dels dards del Camp de Tarragona traslladar la seva seu a Reus. Segons paraules del president de l’Associació de Veïns «omplir el nostre antic local amb una activitat lúdica esportiva era l’objectiu principal per donar més vida al barri».

Des del Cossetans CD s’ha mostrat molt contents segons paraules de la seva presidenta «la connexió directe d’un esportista de Reus, que milita al club de molts anys, amb el barri i els seus directius, ha facilitat l’entesa per organitzar el trasllat».

La nova seu comptarà amb 96 metres2 i una zona d'aparcament que compartirà amb la Unió Astorga. Un ampli espai que permetrà la fàcil localització i arribada dels esportistes. La nova seu disposarà de quatre línies de tir fixes, una zona de reunions i una altre espai amb els serveis. 

Aquest canvi «ens permetrà poder acollir proves puntuables del rànquing de la Federació Catalana de Dards», segons declaracions de la presidenta.

Més informació:

Localització de la nova seu és l'espai marcat en gris (aparcament i barracons).



No hay comentarios :

Publicar un comentario