domingo, 19 de diciembre de 2021

Cossetans CD a la DIVISIÓ D'HONOR 2021


Logotip Cosseans CD

Aquest any el Cossetans CD ha accedit a jugar a la DIVISIÓ D'HONOR, la màxima Lliga Catalana de Dards de la Federació Catalana de Dards.

Desprès de 14 temporades militant a la Divisió de Tarragona i participant en els darrers tretze anys als Campionats de Catalunya, en algunes de les seves modalitats. Aquest 2021 el club degà dels dards al Camp de Tarragona ha fet un pas més i s’ha situat entre l’elit dels dards catalans.

Els inicis del club es remunten al 2006, però no va ser fins al 2008 que va arribar la seva constitució com a club federat, a la Federació Catalana de Dards.

D’ençà ha participat a la Divisió de Tarragona, present amb mínim un equip en les competicions federades, on fins a l’arribada de la pandèmia va arribar a tenir fins a quatre equips en la lliga catalana de Tarragona.

Aquest any l’equip s’ha reorganitzat i ha establert unes noves bases, en un projecte renovat de cara al futur. La participació a la Divisió d’Honor va ser molt debatuda entre els esportistes del club, però al final ha estat una realitat, anhelada per alguns dels seus esportistes.

Amb aquest pas, el Cossetans CD ha portat a Tarragona la màxima competició catalana de dards, on per la seva seu desfilaran els 11 clubs restants que completen el grup de la Divisió d’Honor, un grup selecte on s’hi troba el màxim nivell dels dards de Catalunya.

A les portes del Nadal, el Cossetans ja ha disputat 6 partits de lliga amb un balanç d’un partit guanyat i cinc derrotes. Malgrat la dada no estar equilibrada, amb els dards és conegut que sovint el resultat no és el reflex de la igualtat ni el rendiment de l’equip en els partits. Tot i així, les sensacions a cada jornada són millors i si es segueix aquest ritme de treball i millora, els resultats no tardaran en arribar.

Resultats de les sis primeres jornades del Cossentas CD:


Data Hora Local Marcador Visitant

11/12/21
Cossetans CD. Cossetans CD. 4 - 5
CEDSAB CEDSAB
Division icon 27/11/21
Riders EF CD Riders EF CD 3 - 6
Cossetans CD. Cossetans CD.

20/11/21 Cossetans CD. Cossetans CD. 1 - 8
CD La Xarxa CD La Xarxa

06/11/21
CD Terrassa CD Terrassa 7 - 2
Cossetans CD. Cossetans CD.

30/10/21
Esplugues CD Esplugues CD 8 - 1
Cossetans CD. Cossetans CD.

23/10/21
Cossetans CD. Cossetans CD. 2 - 7
CD Baix Camp CD Baix Camp

Els partits es juguen a 9 punts, sis en individuals i tres en parelles, on cada punt es juga al millor d’un set a tres jocs al 501 sortida en doble. I amb els sis partits disputats els 12 integrants de la plantilla d'aquesta temporada ja han entrat en joc.

El club ocupa actualment la onzena posició a la classificació general. Els partits es juguen a 9 punts, sis en individuals i tres en parelles, on cada punt es juga al millor d’un set a tres jocs al 501 sortida en doble. I amb els sis partits disputats els 12 integrants de la plantilla d'aquesta temporada ja han entrat en joc.

 

 




Si te ha gustado la noticia compartela en Facebook

No hay comentarios :

Publicar un comentario