domingo, 1 de diciembre de 2019

Lliga Catalana 2019-20 DIVISIÓ HONOR Resultats i Classificació Jornada 3

Tercera jornada de la Lliga Catalana Divisió d'Honor, la competició regular on participen els principals Clubs de Dards de Catalunya. Una setamana més agraïm la col·laboració dels clubs i esportistes que jornada a jornada ens ajudeu a tenir la informació al moment a la web i a les xarxes socials (twitter, instagram i facebook) Tant amb les actes dels partits complimentades en tots els seus camps, les fotos del partit i del tercer temps i els comentaris que ens ajuden a completar una bona crònica de la setmana.
Recordar que a la Federació Catalana de Dards també celebrem el Black Friday (veure més informació aquí).
Aquesta jornada els equips locals han estat els veritables protagonistes i han aprofitat el factor camp a favor. Així doncs La Xarxa ha guanyat a casa davant del Baix Camp, en la revàlida de la final dels Campionats de Catalunya, on els de Puuig-Reig han guanyat de nou. Per la seva part el Lligues Adg.cat ha guanyat a l'Esplugues en un partit que ha resolt a les individuals. I el Pinedadards ha guanyat 6-3 al Guardiola en un partit que a les individuals havia acabat en empat. I el darrer partit de la jornada el Piritoño ha guanyat per la mínima al Terrassa, en un altre partit emocionant.
Novament s'han registrat tirades de 180 punts, tancades altes i partides amb de 20 o menys dards i les estadístiques segueixen sumant. Les estadístiques teniu disponibles al gestor de la lliga a  lligadards.leaguerepublic.com. Per saber més coses sobre el gestor us recomanem entrar aquí.
Les millors imatges de la jornada les teniu, com sempre, disponibles a la galeria on el bon ambient ha estat el protagonista en unes partides amb resultats diversos.
 
Resultats 3a Jornada:
 
Divisió d'Honor
3a Jornada - 30 de novembre de 2019
Classificació:

 
 
Estadístiques: 
La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altres entrar a aquí.

No hay comentarios :

Publicar un comentario