martes, 17 de diciembre de 2019

Lliga Catalana 2019-20: Divisió d'Honor - Jornada 4

 
Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorDissabte vinent, 7 de desembre, arriba la primera jornada per a partits avançats i/o de descans, el següent  dissabte, el 14 de desembre, hi haurà la segona cita del Rànquing FCD Destí World Masters (el Winmau) a Olot, on al matí hi haurà una timba, desprès dinar popular i desprès l'Open. I ja el 21 de desembre torna la Lliga Catalana Divisió d'Honor, la competició regular on participen els principals Clubs de Dards de Catalunya. 

7-Desembre Jornada per a partits avançats/descans
14-Desembre 2on Open Destí World Masters (info aquí)
21-Desembre 4a Jornada Lliga Catalana

Jornada 4: Una setmana més torna la emoció a la màxima competició i es que tots els partits tenen el seu punt que li dona aquesta emoció, i interès, bé per l'encreuament amb un rival directe o bé per sumar la victòria que et pot fer apujar llocs a la classificació. Els que juguen a casa són:CD Baix Camp, CD Guardiola, CD Terrassa i Esplugues CD, mentre els visitants seran Pinedards CD, Lligues Adg.cat, CEDSAB i Piritoño CD. El CD La Xarxa li toca descansar i per tant ja gaudirà de les merescudes vacances nadalenques.

A l'anterior prèvia recordàvem els factors i detalls que condicionen als esportistes en el seu rendiment i el resultat, és per això que una bona il·luminació de la diana i la sala de joc són importants per afavorir l'espectacle i les bones partides. Aprofitem doncs, per agrair a tots aquells, que a cada club i en totes les competicions que organitza la FCD, teniu cura a les seus del vostre club, i de les competicions, que les dianes estiguin en les millors condicions possibles, sabem de primera mà que no és una tasca gens agraïda.

Una setmana més us agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps al facebook per tal de poder complementar el resum setmanal de la jornada.

Divisió d'Honor
4a Jornada - 21 de Desembre de 2019
  17:00 h CD Baix Camp CD Baix Camp vs Pinedards CD Pinedards CD CD Baix Camp - Reus info  
  17:00 h CD Guardiola CD Guardiola vs Lligues Adg.Cat Lligues Adg.Cat CD Guardiola - Bar Rentree info  
  17:00 h CEDSAB CEDSAB vs CD Terrassa CD Terrassa La Riera 2 - CEDSAB info  
  17:00 h  Esplugues CD Esplugues CD vs Piritoño CD Piritoño CD Associació C. Andalusa d'Esplugues info  

Estadístiques:
La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altresdades entrar aquí.

No hay comentarios :

Publicar un comentario