martes, 2 de abril de 2019

Divisió Tarragona 2018-19: Resultats Jornada 7

Un dissabte més amb dards punta d'acer. La 7a jornada de la Lliga Catalana DIVISIÓ DE TARRAGONA, la competició regular on participen els Clubs de Dards del Camp de Tarragona.

Desprès de la notable participació d'esportistes de la Divisió de Tarragona al rànquing FCD Destí Winmau de Reus, aquesta setmana s'ha seguit amb la competició regular amb els partits de la 7a jornada.

Resultats diversos on, com ja anem comentant cada setmana, no fan justicia a la igualtat que es viu punt a punt en cada partit, on el doble es pot resistir una ronda i fa que puguis perdre o guanyar un joc. De fet, arribem al tram final de la Lliga i els tres primers classificats tenen opcions matemàtiques d'alçar-se amb el títol final. Una temporada gaudirem d'un emocionant final de temporada a la Divisió de Tarragona.

Bona temporada del Cossetans Tarragona que ha tornat a guanyar i aquesta temporada ha aconseguit fer un gir de 180 gruas a la dinàmica que portava la temporada anterior. L'equip Al Andalus de Cambrils va ser el seu reival d'aquesta setmana i on, malgrat perdre el partit i arribar mermat d'efectius pels talls a les carreteres per La Volta, va jugar un bon partit. El partit de tornada els dos equips es jugaran fer un pas important per guanyar la Lliga, matemàticament tot és possible i amb els dards, ja hem vist perdre i guanyar una Lliga al darrer punt del darrer partit. Al Andalus compte amb un bon equip i el tram final de la Lliga ha demostrat que té molt a dir encara.

Per la seva part el CD Tarragona va pedre el partit contra el Cossetans Darts que segueix mantenint les aspiracions per ocupar el primer lloc. Les matemàtiques així ho diuen, haurem de veure com resolent els següents partits, ja que ara ja no tenen marge per perdre més partits. Pel que fa el CD Tarragona ha encaixat una nova derrota en una temporada de tràmit on han pedut efectius trascendentals i que es noten en els resultats. Tot i així han sumat sets en diversos partits i a la recta final encara poden canviar la seva dinàmica notablement, tenen marge per millorar.

El calendari de tota la Lliga Div. Tarragona està disponible aquí. I a continuació detallem els resultats, classificació i les estadístiques individuals i d'equip, com els màxims tancaments (+100 punts) i els 180's.


Divisió Tarragona 2018-19
7a Jornada - 30 de març de 2019
17:00 h Al Andalus 3 vs 6 Cossetans Tarragona història
17:00 h Cossetans Darts  7 vs 2 CD Tarragona història
descans vs Los Pequeños Taberna

Partits ajornats:   22/12/18 Al Andalus vs Los Pequeños Taberna (a jugar el 27-abril-2019 ?)
16/03 Al Andalus vs Cossetans Darts

Properes jornades: 
4-abril  PARTITS AJORNATS (veure calendari partits)
13-Abril LLIGA CATALANA 8a Jornada Div. Tarragona

Classificació:
POS Equips/Clubs Jor. G P SETS G SETS P +- PTS
1 Cossetans Tarragona Cossetans Tarragona 6 6 0 37 17 20 18
2 Al Andalus Al Andalus 4 3 1 20 16 4 10
3 Cossetans Darts Cossetans Darts 4 2 2 20 16 4 8
4 CD Tarragona CD Tarragona 5 1 4 15 30 -15 7
5 Los Pequeños Taberna Los Pequeños Taberna 5 0 5 16 29 -13 5

Estadístiques:

La web de gestió de la Lliga Catalana és lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. Hi trobareu el Calendari, estadístiques, 180's, màxima tancada, gràfics... Coneixer el funcionament de les estadístiques, classificació, previsió de resultats... aquí.


Si te ha gustado la noticia compartela en Facebook

No hay comentarios :

Publicar un comentario