jueves, 7 de junio de 2018

Radio Olot parla novament de Dards

Article publicat a radioalot.cat:

Dos darders garrotxins triomfen representant Espanya amb dos llaços grocs a la samarreta


L’organització Bullshooter Europa no els va deixar participar al Mundial de Chicago com a Catalunya, però els va permetre recordar els presos polítics. Josep Arimany i David Garrigolas van fer història als Estats Units.

Els darders catalans, amb la samarreta d’Espanya i els llaços impresos al coll de la samarreta

Imagineu-vos la selecció espanyola de futbol jugant el Mundial de Rússia amb dos llaços grocs impresos al coll de la samarreta. Sona inversemblant, però això que seria impossible en els esports més grans, ha passat en dards. Concretament, en el Mundial Top Gun de Chicago, als Estats Units, i amb dos garrotxins com a protagonistes: David Garrigolas ‘Garri’ i Josep Arimany ‘Masnou’. Juntament amb Carles Arola i Àngel Rodríguez, van formar part de l’equip que representava Espanya i que va lluir dos llaços grocs a la samarreta sense cap tipus de problema. Masnou ho explica a Ràdio Olot.
Això va ser possible perquè la Federació Catalana de Dards, a instància dels seus jugadors, va demanar a Bullshooter Europa participar al Mundial amb el nom de Catalunya, però aquesta organització no ho va permetre. A canvi, però, va dissenyar una samarreta d’Espanya amb llaços grocs que va satisfer els darders catalans. Ja de cara a la temporada que ve, Masnou té l’esperança de poder representar Catalunya al Mundial de Bullshooter tal com ja fa en les competicions internacionals de dards tradicionals, en què la Federació Catalana està reconeguda oficialment.

Històric

Esportivament, Josep Arimany i David Garrigolas sempre recordaran el Mundial de Bullshooter de Chicago. Hi van aconseguir una medalla de bronze per equips i, pel que fa a Masnou, una altra d’individual. A més, va ser la seva primera participació a una cita d’aquesta modalitat que reunia el nivell més alt del món.


Escoltar entrevistes:

http://www.radiolot.cat/noticies/dos-darders-garrotxins-triomfen-representant-espanya-dos-llacos-grocs-samarreta/

Si te ha gustado la noticia compartela en Facebook

No hay comentarios :

Publicar un comentario