viernes, 10 de noviembre de 2017

Lliga Catalana 2017-2018:
Divisió d'Honor - 2a Jornada

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorSegona jonrada de la Lliga Catalana Divisió d'Honor, la competició regular on participen els principals Clubs de Dards de Catalunya. 

El CD Terrassa s'estrenarà a casa contra el CD Guardiola de Manresa, el que serà el derbi Vallès Occidental i Bages, i on ambdòs equips buscaràn la primera victòria de la temporada i gaudir de les noves instal·lacions de l'equip de Terrassa.

El Lligues Adg.cat del CD Olot s'estrenarà aquesta temporada a casa contra el CD Piritoño, el vigent campió de Catalunya de Clubs. Un partit que rememorarà la gran igualtat dels dos clubs als campionats nacionals. Un partit emocionant on el fred serà el protagonista secundari.

L'Esplugues per la seva part rebrà la visitat del reforçat CD Baix Camp, un partit entre dos equips que habitualment porten jugadores femennes en les seves alineacions i que els bons resultats del nacional de clubs farà que els dos equips vagin carregats de moral.

ALTES D'ESPORTISTES: Com en la temporada anterior, tots els clubs poden donar d'alta esportistes fins al final de la primera volta de la Lliga Catalana. Per donar d'alta un esportista s'han d'enviar a la FCD la documentició d'alta o renovació vía email a administracio@dardscatalunya.cat amb un comprovant del pagament de la fitxa federativa. Per a fer jugar un esportista el dissabte s'ha de remetre tota la documentació abans del dijous de cada setmana, per a que durant el divendres es pugui validar i enviar la confirmació d'alta (el número de fitxa).

Més Informació al menú Espai Federat / Llicència Esportistes o http://www.dardscatalunya.cat/llicencies/
Una setmana més us agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps al facebook per tal de poder complementar el resum setmanal de la jornada.

Partits de la setmana:


Divisió d'Honor
2a Jornada - 11 de novembre
CD Terrassa  vs CD Guardiola (historial d'enfrontaments)
Esplugues CD vs CD Baix Camp (historial d'enfrontaments)
Lligues Adg.cat vs CD Piritoño  (historial d'enfrontaments)
CD La Xarxa - bye
 
Partits ajornats:  cap
La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altresdades entrar aquí.

Si te ha gustado la noticia compartela en Facebook

No hay comentarios :

Publicar un comentario