lunes, 13 de noviembre de 2017

Lliga Catalana 2017-18 Divisió d'Honor Resultats 2a Jornada

 
Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorResultats de la 2a Lliga Catalana Divisió d'Honor, la competició regular on participen els principals Clubs de Dards de Catalunya. 
De moments hi ha tres clubs invictes, empats amb una victòria i amb els que encara no han guanyat cap partit. Dues jornades on de moment els clubs están recuperant el ritme de competició.

Resultats 2a Jornada:
Primer partit a casa del nouvingut CD Terrassa i ha sumat la primera victòria de la temporada. Els jocs individuals es van tancar amb un resultat provisional de 4-2 on els locals sempre van anar per davant al marcador, un domini molt ajustat ja que la meitat dels punts es van resoldre al joc de desempat. Al primer punt de les parelles també es va resoldre al desempat i va ser favorable als locals que amb 5 punts van cedir la resta dels punts de les parelles per un 5-4 final. Cap dels dos clubs va utilitzar cap jugadora femenina.
 
L'Esplugues va perdre el seu primer partit a casa davant del Baix Camp de Reus que no li va donar cap oportunitat als punts individuals. Amb un 0-6 provisional els clubs van donar entrada a jugadores femenines i el Reus a un jugador junior. A les parelles l'Esplugues va sumar el seu primer set de la temporada assolit per Bienvenido Gómez i Jesús Soria. El marcador final de 1-8 pel Baix Camp, dos tirades de 180 punts i una tancada de 111 punts de Florin Petre (CD Baix Camp).
 
Estrena de l'equip del Club Dards Olot, el Lligues Adg.cat, a la màxima competició regular de la FCD. El partit va començar de cara pels locals que guanyaven el primer punt però la reacció dels del Piritoño no es va fer esperar i es van posar per davant al marcador 1-2. La igualtat va quedar demostrada a nivell individual on fins a quatre punts es van resoldre al joc de desempat i el marcador provisional va acabar 3-3 per resoldre el partit a les parelles. Les tres partides dels dobles es van resoldre al joc de desempat i les tres van ser pels de Malgrat de Mar per acabar guanyat per 3-6. Un partit molt igualat amb una tancada 110 punts d'Ángel Rodríguez, un 180 d'en Josep Arimany i cap jugadora femenina.
 
Divisió d'Honor
1a Jornada - 4 de novembre
2a Jornada - 11 de novembre
CD Terrassa 5-4 CD Guardiola  (veure acta)
Esplugues CD 1-8 CD Baix Camp  (veure acta)
Lligues Adg.cat 3-6 CD Piritoño  (veure acta)
CD La Xarxa - bye

Partits ajornats:  cap
 
Classificació:
Pos Club Jor. G P SETS G SETS P +- PTS  
1 CD Baix Camp CD Baix Camp 2 2 0 15 3 12 6  
2 Piritoño CD Piritoño CD 2 2 0 15 3 12 6  
3 CD Terrassa CD Terrassa 2 1 1 7 11 -4 4  
4 CD La Xarxa CD La Xarxa 1 1 0 5 4 1 3  
5 CD Guardiola CD Guardiola 2 0 2 8 10 -2 2  
6 Esplugues CD Esplugues CD 2 0 2 1 17 -16 2  
7 Lligues Adg.Cat Lligues Adg.Cat 1 0 1 3 6 -3 1  
 
La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altres entrar a aquí.

Si te ha gustado la noticia compartela en Facebook

No hay comentarios :

Publicar un comentario