viernes, 9 de diciembre de 2016

Lliga Catalana 2016-17:
Divisió d'Honor - 4a Jornada

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorLa propera jornada de la Lliga Catalana Divisió d'Honor és el proper dissabte 10 de desembre de 2016, desprès d'una setmana plena de dies festius.

Interesant jornada la que li espera al CD Baix Camp de Reus, com veurem més avall.
El CE Vdards i l'Aigüestoses són els dos únics clubs que es mantenen invictes desprès de 3 jornaddes de la Divisió d'Honor. El CE Vdards anirà a casa del CD El Barrio Navàs que el darrer partit va encaixar un 9-0 i voldren treure pit guanyant als de Palafrugell que arriben invictes després de guanyar al Guardiola per la mínma.
L'Aigüestoses rebrà la vista de l'Esplugues CD, que farà el seu desplaçament més curt de la temporada. Un partit on habitualment ha guanyat l'Aigüestoses però amb L'Esplugues encertat a dobles els hi pot donar guanyar el partit o esgarrapar el màxim de jocs possibles.

El CD AE La Gota, eufòric desprès de la primera victòria, rebrà la visita del CD La Xarxa que aquesta temporada ha començat guanyant dos dels tres primers partits, un tarannà guanyador que els pot donar una bona dosis de moral per afrontar el difícil partit a Terrassa.

El CD Guardiola buscarà la primera victòria davant del CD Baix Camp, rival amb el que...
l'any passat va perdre per la mínima en els dos partits de la Lliga Catalana. Pels de Reus guanyar suposa mantenir-se a la part alta de la classificació, mentre al de Manresa els hi suposarà evitar el darrer lloc de la classifiació.

El Piritoño de Malgrat de Mar visitarà el Lligues Adg.cat a Olot per seguir la dinàmica guanyadora dels primers partits de la competició, mentre els d'Olot lluitaran per donar la sorpresa i sumar una victòria important i de prestigi.

Una setmana més us agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps al facebook per tal de poder complementar el resum setmanal de la jornada.

Divisió d'Honor
Jornada 4
10/12/16  17h - CD AE La Gota vs CD La Xarxa           
10/12/16  17h - CD Aigüestoses vs Esplugues CD            
10/12/16  17h - CD El Barrio Navàs vs CE Vdards            
10/12/16  17h - CD Guardiola vs CD Baix Camp            
10/12/16  17h - Lligues Adg.Cat vs Piritoño CD
Propera jornada: 17-12-2016 16h 2on Open Destí WINMAU - CD Olot.
Classificació i estadístiques: La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altresdades entrar aquí.

No hay comentarios :

Publicar un comentario