miércoles, 13 de julio de 2016

Promoció: La FCD renova conveni de col·laboració amb Dardsport Girona

Fa unes setmanes la Federació Catalana de Dards (FCD) va renovar el conveni de col·laboració amb Dardsport Girona.

Aquest acord de col·laboració servirà, entre altres coses, per promocionar i donar a conèixer l'esport dels dards entre esportistes on estan compreses totes les edats. Aquest acord també inclou l'homologació de la Catalunya CUP que classifica esportistes per a les competicions internacionals organitzades per la FCD, el Catalonia Open Darts i el FCD Anniversary que són dos puntuables per al rànquing de la British Darts Organisation i de la Federació Mundial de Dards, apart de repartir també accèssits per a participar al prestigiós Masters Mundial i al Play-off classificatori per al Mundial de Dards Individual, el Lakeside World Professional Darts Championship.

Dardsport Girona es una empresa garrotxina la qual aposta per dards i ajuda des de fa 22 anys a l'Associació de Darders de la Garrotxa (ADG) a organitzar les seves competicions mitjançant la logística. Promou diferents competicions de dards, bé siguin dards punta d'acer, a través del Club Dards Olot, o bé competicions de dards electrònic, amb les dianes Phoenix.

El Sr. Josep Maria Salvadó i el Sr. Josep Arimany

L'acord es va formalitzar amb la màxima autoritat dels dards catalans, el president de la Federació Catalana de Dards, el Sr. Josep Maria Salvadó i Val (a l'esquerra de la foto amb el polo oficial de la FCD) i en representació de Dardsport Girona, el Sr. Josep Arimany Torrent (a la dreta de la foto).

No hay comentarios :

Publicar un comentario