miércoles, 13 de julio de 2016

Catalunya CUP 2016:
CD Baix Camp i Cossetans CD

La CATALUNYA CUP, l'autèntic Campionat Nacional d'Equips, aquest any és celebrarà a Navàs (Bages) el proper 23 de juliol de 2016.

De moment des de Darderosdetarragona.com tenim constància que el Club Dards Baix Camp de Reus i el Cossetans Club de Dards de Tarragona repetiran participació en aquesta competició.

La inscripció seguiex oberta i trobare tota la informació a la web de la FCD a
http://www.dardscatalunya.cat/././catalunya-cup-2016

El reglament de la competició el teniu disponible a  Reglament Catalunya CUP 2016.pdf i és interessant donar una ullada a aquest format de competició poc habitual i que agrada molt als esportistes.

La competició és organitzada per la Federació Catalana de Dards i és oberta a tots els esportistes (federats i no federats). La finalitat d'aquesta competició és passar un bon dia de dards, sense parar de jugar, competir i mostrar el nostre esport als que, coneixent-lo, no participen en competicions federades.

Més informació:


El sistema de joc Round robin, es juga tots contra tots, amb equips de 6 esportistes on hi ha de jugar obligatòriament una jugadora i on en tots els partits haurà d'haver alineada, com a mínim, una esportista femenina.
Dia: dissabte, 22 de Juliol de 2016
Hora: 11:00h
Lloc: seu del Club de Dards El Barrio Navàs

Localització: c/ Germans Arnalot, 7 (entrar per Passatge Núm.124)
08670 Navàs (Bages)  Veure plànol aquí


Webgrafia: www.dardscatalunya.cat / Federació Catlana de Dards

No hay comentarios :

Publicar un comentario