domingo, 1 de noviembre de 2015

WDF World Cup 2015: Catalunya 28a
Resum

Anglaterra assoleix el doblet a la WDF World Cup 2015 al ser la selecció masculina i femenina les dues que sumen més punts en les competicions per equips, parelles i en individuals. En categoria Junior, Holanda, va ser la clara dominadora d'inici a fi. Amb aquesta victòria Anglaterra segueix regnant en el món dels dards després que l'any passat, a la Europe Cup, també assolís el doble.

Selecció Catalana Masculina 2015, dirigida per en Tony Gragera (Team manager) i formada per en Raul Invernon, Carles Arola, Hilari Pons i Gabriel Olivé, ha quedat en 28è lloc amb 4 punts, obtenint així el segon millor resultat per Catalunya en una World Cup. Amb aquest resultat la Selecció Catalana s'ha quedat a un únic punt d'igualar el millor resultat, assolit en l'edició del 2011. Un molt bon paper, tenint en compte el gran nivell dels rivals en totes les modalitats.

Pel que fa a nivell individual de la Selecció Catalana 2015 destacar a en Raul Invernon que va quedar 17è en el Campionat Individual i va sumar tres punts per Catalunya. Va ser el millor esportista català individual, igualant els millors registres en una World Cup. També va ser destacada l'actuació d'en Hilari Pons que va sumar una victòria en individual, que suposava el quart punt per a Catalunya. En Carles Arola i Gabriel Olivé se'ls va creuar el doble final i van fer un molt bon paper. A nivell de parelles, les llargues jornades de competició van pesar, tot i així en Carles i Raul van cedir en el desempat i es van quedar a les portes de superar la segona ronda.

Mala sort per a la Selecció Catalana de Dards a la fase de grups, que ha quedat en un grup força competitiu. Malgrat no assolir cap victòria, els resultats no reflecteixen el bon paper dels esportistes catalans que han arribat primer a tancament en la majoria de jocs, però el doble final se'ls hi ha resistit, i en aquestes competicions, amb els millors esportistes de cada país, no es pordana fallar un o dos dards a doble. Les seleccions d'Irlanda i Noruega són les que han superat la fase de grups. i han quedat entre les cinc millors, un clar indicatiu de la gran qualitat de les seleccions que han format el grup 2. Així doncs, un balanç positiu per a la Selecció Catalana en aquesta Copa del Món celebrada a Kemer, Antalya, Turquia.

Resultats: als enllaços dels articles teniu la informació dia a dia i al marge podeu trobar els resultats oficials en format pdf.

No hay comentarios :

Publicar un comentario