lunes, 9 de noviembre de 2015

Lliga Catalana 2015-16: Divisió Tarragona

Celebrada la Assemblea Extraordinària FCD del 8-nov-2015, han quedat definit els detalls de les competicions regulars de la LLIGA CATALANA 2015-16 i DESTÍ WINMAU 2016

INSCRIPCIÓ LLIGA CATALANA
La Lliga Catalana de Dards comptarà inicialment amb la Divisió de Tarragona.
En cas que hi hagi prou equips per a crear altres lligues territorials s'estudiaria la seva viabilitat.
Els equips que no estiguin constituïts com a club de dards, hauran de legalitzar-se com a tal (veure guia pràctica i documentació per donar d'alta un club a http://www.dardscatalunya.cat/altes-clubs/) o realitzar la inscripció a través d'un club ja federat i amb els drets en vigor, per participar a la competició de curs actual.
Per a la Divisió de Tarragona: en cas de no tenir el club legalitzat es buscaran solucions al respecte. 

INSCRIPCIÓ: Oberta fins el diumenge 22 de novembre de 2015.
La Inscripció definitiva s'iniciarà el dia següent de la celebració de l'Assemblea i finalitzarà 15 dies naturals després. El Club/equip que no hagi fet el pagament dels seus drets NO podrà participar a la Lliga Catalana.

INICI LLIGA CATALANA:  28 de novembre de 2015
Els Clubs/equips que no hagin fet efectives les taxes corresponents el dia 21 de novembre de 2015 NO podran iniciar la competició.
Més informació:


TAXES COMPETICIONS 2015-16: 
Quota/Inscripció anual de Club: 40,00 Euros.
Inscripció temporada 2014-2015 per Equip: 40,00 Euros.
(un Club podrà inscriure tants equips com formi, abonant una única quota de club i tantes inscripcions de temporada com equips formi).

LLICÈNCIES ESPORTISTES FCD

Fitxa Federada 2015-16 mitjançant un Club Federat amb els drets en vigor: 25,00 Euros.
Es podran donar d'alta esportistes fins al mateix dia de la última jornada de la primera volta de la Lliga Catalana llur data quedi fixada al calendari oficial.
Fitxa Independent 2015-16: 35,00 Euros.
Per a més informació sobre les llicències accediu a l'apartat Espai Federat que trobareu al menú superior o aquí: http://www.dardscatalunya.cat/llicencies/

FORMAT DE JOC:
Divisió de Tarragona: Roun Robbin (a 25 punts -tots jugats-).
En cas que el nombre d'equips i esportistes arribi a un mínim, el format de competició s'equiparà a la Divisió d'Honor (es juga a 9 punts -tots jugats-: sis en partides individuals i tres de parelles, cada punt es juga a un set al millor de 3 jocs al 501DO).

PREMIS:
Divisió de Tarragona: en funció de la participació es determinaran els premis. En l'edició anterior es va becar als equips participants a la Catalunya Cup i per aquesta edició es diferenciarà la posició final de la classificació.

DESTÍ WINMAU 2016
Novetats aprovades per l'Assemblea: aquest any hi haurà 8 puntuables (els Clubs de la Divisió d'Honor tindran preferència per acollir opens).
Per a fomentar una major participació el preu es redueix a 10 Euros/Open,
Aquesta edició puntuaran els 7 millors resultats d'entre 8 puntuables.
Premis: els tres millors esportistes i la millor jugadora obtindran la classificació al Masters Mundial.
Beques: els esportistes que hagin participat a 7 puntuables o més optaran a beca per a participar al Catalonia Open.
Primer Open es celebrarà el dissabte 19 Desembre 2015 a les 16h. Els següents es programaran cada dues jornades de Lliga Catalana i no podran coincidir amb una data on hi hagi Open del Rànquing WDF i BDO Western Europe. El calendari definitiu es publicarà després del 22 de novembre, un cop tancada la inscripció de Lliga.
Més endavant s'ampliarà la informació.

MÉS INFORMACIÓ I DUBTES:
En cas de dubtes o necessitar més informació, podeu contactar amb la federació via e-mail a fcd@dardscatalunya.cat o bé omplint el formulari de contacte http://www.dardscatalunya.cat/contacte/ on sereu atesos el més aviat possible.

Per a més informació www.dardscatalunya.cat

No hay comentarios :

Publicar un comentario