miércoles, 14 de mayo de 2014

Lliga Catalana'14: resultats 7a jornada

Aquest dissabte s'ha celebrat la setena jornada de la Lliga Catalana de Dards, la Divisió d'Honor 2013-2014. La competició ha arribat amb aquesta jornada a l'últim partit de Lliga de la primera volta.

Encara no em estrenat estadística de millor partida aquesta temporada, però revisem partit a partit com ha anat la jornada on al costat de cada resultat, fent clic a "veure detall" podreu veure els parcials, encreuaments de cada partit i els 180's que aquesta jornada se n'han assolit fins a 6 tirades màximes:




ADG.Cat 7-2 CD Acció Senegal (veure detall)
El duel dels equips de la part baixa de la classificació es va resoldre a les partides individuals, quan l'equip local es va posar 5-1 per davant el marcador i essent Loli Cascales, sub-campiona de Catalunya, la que va guanyar el punt individual per a l'Acció Senegal. Amb el partit a la butxaca l'ADG va cedir el primer punt a parelles però va resoldre els dos punts finals en blanc, per un marcador final de 7-2.
Amb aquest resultat l'ADG de La Garrotxa abandona la última posició on ha baixat l'Acció Senegal, si segueix la competició tant igualada, el final de la Lliga Catalana serà frenètic amb aquest partit.

CD Guardiola 6-3 Esplugues CD (veure detall)
El partit més emocionant de la jornada on les individuals van acabar amb empat (3-3) i les partides de parelles havien de resoldre el partit. Els errors a doble van ser determinants en un partit molt igualat i l'equip de Manresa, el CD Guardiola, va saber clavar els dobles amb major encert per endur-se el partit.
El Guardiola es posa lleugerament per davant amb més jocs guanyats que l'Esplugues que baixa un lloc a la classificació. Ambdós equips  empaten a victòries després del seu duel directe... el partit de la segona volta i que tancarà la Lliga, de moment, també es planteja molt emocionant.

CD La Xarxa 2-7 Palafrugell CD (veure detall)
El duel entre els capdavanters de la Lliga Catalana no podia anar millor per al Palafrugell que amés de guanyar el partit, ho va fer amb un ampli marge de sets a favor que li permet seguir amb opcions per revalidar el títol. La Xarxa va començar amb bon peu guanyant els dos primer punts en blanc (2-0 i 2-0), però a partir d'aquí l'equip del bergadà es va confiar i va cedir la resta de punts del partit. Ara ambdós equips tenen el mateix nombre de derrotes.

CD Ripoll 1-8 Piritoño CD (veure detall)
El Piritoño va guanyar contra el Ripoll, en un partit on ho va tenir tot de cara guanyat les cinc primeres partides individuals i després totes les parelles. Amb aquest resultat el Piritoño segueix mirant cap amunt a la classificació mentre el Ripoll es manté estable a la quarta posició.

Resultats:
7a Jornada - 10 maig 2014
ADG.Cat 7-2 CD Acció Senegal
CD Guardiola 6-3 Esplugues CD
CD La Xarxa 2-7 Palafrugell CD
CD Ripoll 1-8 Piritoño CD

Classificació i estadístiques
:  http://lligadards.leaguerepublic.com

No hay comentarios :

Publicar un comentario