martes, 4 de marzo de 2014

Lliga Catalana 2013-14:
Classificació i estadístiques 2a Jornada

La segona jornada de la Lliga Catalana de Dards, la Divisió d'Honor 2013-2014, comença a marcar alguna diferència entre els clubs participants. Per a fer el seguiment publicarem la classificació i estadístiques, les quals estem introduint en un portal on podem consultar més dades i del qual us informem més avall.

Pel que fa la competició: Els invictes després de dues jornades són Palafrugell, Esplugues i La Xarxa que empaten a punts al capdavant de la classificació. Per altra banda, els que encara no han assolit guanyar el primer partit que lluitaran el proper dissabte 22 de març.

Recordar-vos que la setmana vinent hi ha el 1r. Rànquing Destí Winmau i l'altre setmana hi ha l'Open de Gibraltar, on un any més hi haurà participació catalana.

La classificació actualment està de la següent manera:


Les estadístiques de la Lliga Catalana 2013-2014:
Els 180's:


Més estadístiques:

Estem entrant les dades de la lliga a un portal gratuït on podeu consultar tots els resultats, el calendari, localització de les seus dels clubs participants, estadístiques d'equips, fer els vostres pronòstics de resultats i veure com quedaria la classificació, i d'altres curiositats que podeu descobrir al següent enllaç: Lliga Catalana de Dards, Divisió d'Honor 2013-14

No hay comentarios :

Publicar un comentario