martes, 4 de febrero de 2014

Catalans al Dutch Open Darts 2014

Al 36a edició del DUTCH DARTS OPEN, celebrat aquest cap de setmana, hi han participat un edició més una delegació d'esportistes catalans, que com any rera any, no es volen perdre la oportunitat de mesurar-se contra els millors esportistes del món en aquest prestigios obert puntuable per al rànquing mundial.

El divendres, es va jugar en la modalitat de parelles amb 1.014 parelles masculines i 120 parelles femenines. Entre la impressionant quantitat de competidors hi van participar la parella formada per en Juan Bautista Lorente i Juan Padilla que van tenir mala sort al ser eliminats a la primera ronda del torneig.

Dissabte va començar el plat fort del Dutch Open Darts, la modalitat individual amb 2.434 homes i 279 dones, una participació rècord en el torneig obert amb més participació del món.

Al quadre masculí l'esportista destacat va ser en Juan Bautista Lorente "Juamba" que després de lliurar a la primera ronda, va guanyar a la segona per 3-2 sobre Roy Klassens i a la tercera ronda va ser derrotat per l'experimentat holandès Martijn Veld per la mínima de 3-2.

Al quadre femení destaquem el gran paper de Dolores Cascales "Loly" (actual Subcampiona de Catalunya) que va guanyar amb autoritat sobre Alberta Beugels amb 0-3 a la primera ronda, a la segona ronda va seguir la ratxa i va tornar a guanyar 0-3 sobre Annie Dreteler. A tercera ronda es va creuar amb la cap de sèrie del seu quadrant, l'anglesa Lorraine Farlam -guanyadora en parelles femenines durant la jornada del divendres-, això va suposar que havien de jugar a la zona reservada, un espai amb grades i on les diferents televisions donen cobertura en directe de la competició. Aquest plus de jugar en una zona amb aquestes característiques i contra una de les millors jugadores del torneig, va anar en contra de la catalana que la pressió li va fer cometre alguns errors que Lorraine va aprofitar per guanyar joc a joc fins a un resultat final de 3-0 que no reflexa el bon joc de Loly.

Va quedar en 65è lloc, just a les portes de la zona de premis al quadre femení. Una gran actuació que sens dubte tornarem a veure aquesta temporada.

Repassem tots els resultats dels esportistes catalans i de la competició: 
Individual Masculí:
1a Ronda Last 2048
Ferry Jager 3-2 Juan Padilla
Juan Bautista Lorente - ***
Tony Gragera - ***
2a Ronda Last 1024
Klaassens, Roy 2-3 Juan Bautista Lorente
Tony Gragera 0-3 Dirk Mertens guanyador de quadrant
3a Ronda Last 512
Veld op het, Martijn 3-2 Juan Bautista Lorente

Individual Femení:
1a Ronda - Last 512
Alberta Beugels 0-3 Loly Cascales
2a.Ronda - Last 256
Annie Dreteler 0-3 Loly Cascales
3a Ronda - Last 128
Farlam, Lorraine 3-0 Loly Cascales

Parelles:
1a. Ronda Last 512
PADILLA, JUAN / LORENTE, JUAN BAUTISTA 1-3 Slotboom, Armando / Ketting, Michael

Veure tots els quadrants:

No hay comentarios :

Publicar un comentario