lunes, 3 de febrero de 2014

36è Dutch Darts Open

Aquest cap de setmana s'ha celebrat la 36a edició del DUTCH DARTS OPEN, el primer Major del rànquing del a WDF y BDO. El gran moment que estan vivint les grans figures holandeses han ajudat a impulsar aquesta competició a augmentar el nombre de participants en 400 esportistes més que l'any passat.

El divendres, el primer dia de la competició, es va jugar en la modalitat de parelles amb 1.014 parelles masculines i 120 parelles femenines. Entre la impressionant quantitat de competidors hi van ser presents els millors jugadors del rànquing com Martin Adams, Scott Waites, James Wilson, Alan Norris i Co Stompe. Els guanyadors van ser els anglesos Richie George i Scott Mitchell. En el cas de les dones va ser guanyada per Anastasia Dobromyslova i Loraine Farlam que va vèncer sobre Deta Hedman i Falón Sherrock 4-3 a la final. La primera vegada que guanyen Anastasia i Loraine, per la seva part Anastasia ja havia guanyat el títol de individual en dues ocasions (2005/2008). Els campions de Parelles Masculines 2014 van ser Scott Mitchell i Richie George que a la final van guanyar contra Jamie Hughes i Willem Mandigers. 

Dissabte va començar el Dutch Open Dartrs 2014 en modalitat individual amb 2.434 homes i 279 dones, que van iniciar la seva recerca pel primer premi en el torneig obert amb més participació del món.

La jornada va finalitzar classificant els millors 64 esportistes i les 16 millors en dones, entre ells Scott Waites (defensor del títol del 2013), per la seva part Trina Gulliver va caure en Last 32. Una de les grans estrelles holandeses, Co Stompe va classificar-se entre els 64 millors i en el seu retorn al circuit WDF-BDO va ser el centre d'atenció dels fans i dels mitjans de comunicació.

Els espectadors van ser testimonis de partits d'alta qualitat durant tot el cap de setmana, i també al quadre femení es van veure partits espectaculars amb Anastasia Dobromyslova (dues vegades guanyadora), Lorraine Farlam, Fallon Sherrock, Zoe Jones, Sue Gulliver i Maggie Sutton -que va guanyar a Trina-.

El Diumenge, va ser el torn de la tercera jornada del Dutch Darts Open on a la final masculina en  Ross Montgomery (Escossés) va vèncer sobre Scott Waites (Anglès) per un ajustat 3-2, resolent el partit al joc de desempat de l'últim set. Ross "The Boss" Montgomery va guanyar 5.000 Euros y 180 punts pel rànquing mundial. El quadre femení el va guanyar la holandesa Aileen de Graaf que va guanyar sobre Anastasia Dobromyslova (Rus) per 4-2 i Aileen va guanyar 2.250 Euros i 120 punts per al rànquing mundial.

Una edició més l'Open més prestigiós del món va comptar amb participació catalana i que detallarem en el següent article.

Repassem tots els resultats de la competició: 

Resultats del 36è DUTCH DARTS OPEN 2014
Men Singles:
1e Ross Montgomery (Sch)
2e Scott Waites (Eng)
3e Jeffrey de Zwaan (Ned)
3e Vladimir Andersen (Den)

Ladies Singles:
1e Aileen de Graaf (Ned)
2e Anastasia Dobromyslova (Rus)
3e Danielle IJpelaar (Ned)
3e Zoe Jones (Eng)

Juniors:
1e Mike van Duivenboden (Ned)
2e Brian Raman (Bel)
3e Kevin Doets (Ned)
3e Colin Roelofs (Ned)

Aspirants:
1e Wesley Hurrebrink (Ned)
2e Cem Yűcubillgili (Ned)
3e Wessel Mandos (Ned)
3e Gijsbert van Malsen (Ned)

Girls:
1e Michelle Lindhardt (Den)
2e Sharon Jansen (Ned)
3e Valerie Schvets (Rus)
3e Vera Speth (Ned)

Mens Pairs:
1e Richie George& Scott Mitchell (Eng)
2e Jamie Hughes & Willem Mandigers (Eng/Ned)
3e Butler& Edwards (Eng)
3e Martin Atkins & Scott Waites (Eng)

Ladies Pairs:
1e Lorraine Farlam, & Anastasia Dobromyslova (Eng/Rus)
2e Deta Hedman & Fallon Sherrock (Eng)
3e Tamara Schuur & Rachna David (Ned/Nor)
3e Elbrich Halbersma, & Jacqueline Draaisma (Ned)

Veure tots els quadrants:

No hay comentarios :

Publicar un comentario