miércoles, 4 de diciembre de 2013

23è Campionat de Catalunya:
Parelles

El 23è Campionat de Catalunya ha alçat com a Campions Nacionals en modalitat de Parelles Masculines a en Toni Muñoz i Juan Robles, ambdós esportistes del Club Dards Palafrugell.

Les parelles formades per esportistes del Club Dards La Xarxa i el Club Dards Palafrugell han omplert el pòdium del campionat de parelles.

A semifinals quedaven eliminats Hilari Pons i Enric Cid (CD La Xarxa) i en Carles Arola i Jesus Garcia (CD Palafrugell) deixant pas a la final a en Josep Arimany i Angel Rodríguez (fitxa independent) i en Juan Robles i Toni Muñoz.

Després d'una llarga jornada de dards, la final va arribar amb els quatre esportistes al 100% i això ens va permetre poder veure grans partides entre ambdues parelles. La parella de Palafrugell va dominar tot l'enfrontament i l'encert al doble final sumat a algun error dels gironins Josep Arimany i Angel Rodríguez va ser aprofitat per en Juan Robles i Toni Muñoz per a guanyar la competició.

Semifinals:
Hilari Pons i Enric Cid 2-4 Josep Arimany i Angel Rodriguez
Antonio Muñoz i Juan Robles 4-2 Carles Arola i Jesus Garcia

Final
Josep Arimany i Angel Rodriguez 1-4 Antonio Muñoz i Juan Robles
Josep Arimany i Angel Rodríguez, finalistes
Toni Muñoz i Juan Robles, Campions  de Parelles 2013



Pel que fa a la modalitat de Parelles Femenines, el Campionat Nacional va quedar desert per no arribar al mínim de participació establert al reglament oficial de la competició.

No obstant això, les parelles femenines inscrites van accedir a celebrar un Open jugant entre elles on Núria i Judit van ser les guanyadores.

No hay comentarios :

Publicar un comentario