miércoles, 4 de diciembre de 2013

23è Campionat de Catalunya: Clubs

El 23è Campionat de Catalunya ha alçat com a Campions Nacionals en modalitat de Clubs el Club Dards Palafrugell, que culmina així una brillant temporada on ha guanyat la Copa Catalunya d'Equips, la LLiga i el que seria la "Champions", que és el Campionat Nacional de Clubs.

En aquesta edició hi han participat els set principals clubs de dards de Catalunya que van jugar en format round robien, tots contra tots, i al millor de 25 jocs.

El Club Dards La Xarxa -Puig-Reig-, el CD Palafrugell i el CD Goya -Reus- van començar molt igualats la competició, empatant a victòries en el que va ser la lluita per guanyar la competició. El primer en cedir un partit va ser el CD Goya que va perdre 9-13 contra el CD Guardiola i el va fer despenjar-se del capdavant de la classificació. El creuament directe entre el Palagrugell i La Xarxa va acabar en un ajustat 13-11 a favor dels de Palafrugell que no va perdre cap partit en tota la competició, fet que els va donar la victòria final. Amb aquesta derrota La Xarxa empatava amb el CD Goya a victòries i arribava el partit que els enfrontava, que va acabar a favor de l'equip del Bergadà, CD La Xarxa que s'assegurava així la segona plaça.

Pel que fa al CD Guardiola va estar lluitant pels primers llocs però les derrotes encaixades davant del Palafrugell i La Xarxa, i la treballada victòria contra el CD Goya i l'Esplugues, els va donar la tercera posició, deixant al CD Goya en quart lloc.

Pel que fa a la part baixa de la classificació el Cedsab Acció Senegal -Sant Andreu de la Barca-, el Cossetans CD -Tarragona- i l'amfitrió, l'Esplugues CD van lluitar fins al darrer moment per evitar el darrer lloc de la classificació. Des d'un bon inici els tres equips anaven esgarrapant sets als equips capdavanters de la classificació i en els creuaments directes l'Esplugues va tenir la mala sort de perdre per la mínima de 12-13 en ambdós partits, on el darrer joc se'ls va ennuegar i no van poder superar els seus rivals. El partit entre el Cossetnas i el Cedsabt va anar del cantó dels tarragonins que van acabar ocupant la cinquena plaça.

Classificació Campionat de Catalunya de Clubs:
1er. CD Palafrugell
2on. CD La Xarxa
3er. CD Guardiols
4rt. CD Goya
5è. Cossetans CD
6è. Cedsab Acció Senegal
7è. Esplugues CD
Palafrugell Club de Dards, Campió de Clubs 2013

2on. Club Dards La Xarxa -Puig Reig- / 3er. Club Dards Guardiola -Manresa-


4rt. Club Dards Goya -Reus- / 5è Cossetans Club de Dards -Tarragona-


No hay comentarios :

Publicar un comentario