miércoles, 4 de diciembre de 2013

23è Campionat de Catalunya:
Toni Muñoz i Iolanda Riba

El 23è Campionat de Catalunya celebrat aquest cap de setmana ha coronat a en Toni Muñoz (Club Dards Palafrugell) i Iolanda Riba (Club Dards Goya) Campions de Catalunya 2013.

La primera competició a iniciar-se va ser el Campionat de Catalunya Individual Masculí que en un quadrant de 32 esportistes hi han participat fins a 29 jugadors arribats de les principals zones amb afició dardera.

Als primers compassos de la competició ja s'han pogut veure grans partides de menys de 15 dards i un bon nombre de llançaments màxims de 180 que s'han anat succeint durant la competició. Un cop entrats en calor faria preveure una gran jornada, i va ser així, en Toni Muñoz va realitzar diverses partides de 12 a 15 dards i tancaments espectaculars que el van dur a superar a en Raúl Invernon, del Club Dards La Xarxa i Campió de Catalunya al 2010, a les semifinals per arribar a la final i superar a en Carles Arola (C.D. Palafrugell que va arribar a la final després de superar magistralment a un pletòric Hilari Pons (CD La Xarxa) que en pocs anys s'ha col·locat entre els millors jugadors del país.

La final va ser una nova exhibició d'en Toni Muñoz que no va cedir de fer 180s i grans tancaments, que malgrat ser ben contestats per en Carles Arola, que no va tirar la tovallola en cap moment, van protagonitzar una gran partida digna d'una final d'uns Campionats Nacionals.


Semifinal Masculina
Hilari Pons 0 - 4 Carles Arola
Raul Invernon 2 - 4 Toni Muñoz

Final:
Carles Arola 1-5 Toni Muñoz

Toni Muñoz, Campió de Catalunya 2013
Carles Arola, Sots-campió de Catalunya 2013Classificació Individual Masculí:
1er. Antoni Muñoz
2on. Carles Arola
3er. Raúl Invernon
3er. Hilari PonsParale·lelament a la modalitat masculina, s'ha celebrat el Campionat de Catalunya Individual Femení on en aquesta edició han participat 8 jugadores provinents dels principals clubs de dards catalans.

Iolanda Riba (Cambrils) s'ha proclamat Campiona de Catalunya 2013, després de superar les diferents rondes i guanyar a la final a la jugadora Loli Cascales (Hospitalet de Llobregat). Iolanda, que l'any passat va ser subcampiona, ha superat en primera ronda a Jessica Motos per 3-1, a semifinals s'ha desfet de Maria del Mar Gonzàlez per 0-3 i a la final ha vençut sobre Loli Cascales en una treballada victòria.

La final ha començat molt ajustada i les grans tirades i els errors s'anaven compensant per ambdós costats. La primera partida l'ha guanyat Iolanda amb un doble 20, la segona Loli ha fallat tres dards a doble que han estat suficients per a que Iolanda ho aprofités per a tancar amb un doble 10 i fer-se amb el segon joc. Al tercer joc han baixat molt igualades però Iolanda ha pogut tancar aprofitant que iniciava el joc. A la quarta partida Loli ha baixat la puntuació amb rapidesa, però l'error a doble i l'encert de Iolanda han fet que el quart punt fos per a la jugadora de Cambrils. Marcardor final de 4-0 que no reflexa gaire la gran igualtat entre les jugadores on la gran igualtat s'ha resolt principalment amb l'encert al doble final.

Semifinal
Maria del Mar Gonzàlez 0-3 Iolanda Riba
Loli Cascales 3-1 Gemma Buscà

Final
Iolanda Riba 4-0 Loli Cascales

Iolanda Riba, Campiona de Catalunya 2013
Iolanda Riba i Loli Cascales


Classificació Individual Femení:
1a. Iolanda Riba
2a. Dolores Cascales
3a. Maria del Mar Gonzàlez
3a. Gemma Buscà

No hay comentarios :

Publicar un comentario