viernes, 6 de septiembre de 2013

II Catalonia Open Darts: día 1: Warm Up

Quan falten pocs minuts per les 23:00 hores ara mateix han finalitzat les semifinals i ja coneixem els finalistes del Warm-Up Blind Pairs del Catalunya Open Darts 2013.

Per un costat el català Josep Serralvo i el belga Didier de Vuyst han estat eliminats per Paul Coughland (SCO) i Toni Haatanen (Fin) per un contundent 3-0. Per l'altra part Oliver Ferenc (SER) i Marian Bednarczyk (Lux) han perdut per la mínima de 2-3 davant la parella formada per Hilari Pons (Cat) i Vladimir Petovic (SER).

La competició segueix a la Fábrica Llobet Gurí de Calella, com podeu seguir al Facebook.com/federacio.catalanadedards i al Twitter @FCDards amb les diferents imatges que hi anem penjant.



En total 18 parelles s'han donat cita al Warm-up on els esportistes de diferents nacionalitats han quedat emparellats en una amalgama de cultures ben diverses.

Han participats esportistes de Finlàndia, Suècia, Noruega, Anglaterra, Irlanda, Sèrbia, Luxemburg, Irlanda del Nord, Bèlgica, Rússia, República Txeca i Catalunya.


Todo a punto para dar el pistoletazo de salida de la Warm-Up del 2nd Catalonia Open Darts en la Fábrica Llobet Gurí  de Calella.

La Sala Principal de juego está preparada y por las dianas empiezan a verse a los deportistas que tomarán parte de este Open de Parejas Cieguas. 

Hay 34 dianas habilitadas y una zona de calentamiento con seis dianas más, todas ellas con las medidas reglamentarias y la iluminación en perfectas condiciones.

La inscripción ya está cerrada y el sorteo está finalizando, así que en breves instantes empezará la competición. Os dejamos con algunas imágenes:


No hay comentarios :

Publicar un comentario