sábado, 7 de septiembre de 2013

II Catalonia Open Darts: day 2: minut a minut

Quan falten pocs minuts per les 15:00 hores es finalitzen els primers quadrants quedant ja definet el Top 16 del II Catalonia Open Darts. 

A la primera ronda ja s'ha notat que aquesta edició el nivell dels participants és més alt que en l'edició anterior, de fet, s'ha registrat molts més esportistes del Top50 del Rànking Mundial de Dards.

A continuació us detallem tots els resultats de la primera ronda on s'han classificat dos esportistes per al quadrant final del Top16 i en que hi ha cuatre catalans.
(fent clic podeu veure les imatges en gran)




Quan ja són les 12:15h ja han finalitzat les primeres partides de la primera ronda masculina i a punt d'acabar les primeres partides de l'Individual Femení que ja fa uns minuts que ha començat.


A facebook.com/federacio.catalandedards i Twitter @FCDards podeu seguir la informació també minut a minut amb més noticies i fotos que es poden compartir i etiquetar.

A continuació us detallem els quadrants masculins on podreu veure també tots els participants al II Catalonia Open Darts:











Quan són les 11:20h es comencen les primeres partides del Catalonia Open Darts 2013 Individual Masculí amb 128 esportistes repartits en vuit quadrants de setze.

Durant l'escalfament hem pogut veure els guanyadors del I Catalonia Open Darts, l'esportista José Sousa (Cat) i Kathy Geeraerts (Bel) que defensaran el títol i lluitaran per revalidar-lo novament.

José Sousa, durant l'escalfament

Kathy Greeraerts (Belg) durant l'escalfament
També hi participen alguns dels millors esportistes Top50 del món, com l'anglès Allan Norreis i el jove talent holandès Benito van de Pas, per citar-ne algún.

Benito Van de Pas



Avui dissabte es juga el II Catalonia Open Darts en modalitat masculina i femenina que comença ara mateix amb les primeres partides de la jornda.

Us recordem els horaris per a la jornada d'avui:

11:00h  - Començament del torneig Individual Homes
Primera Ronda fins a Semi-Finals (incloses) al millor de 7 partides (4 guanyades)
Final: al millor de 11 partides (6 partides guanyades)

11:40h - Començament del torneig Individual Dones
Al millor de 5 partides (3 guanyades)
Final: a la millor de 7 partides (4 guanyades)



No hay comentarios :

Publicar un comentario