martes, 26 de marzo de 2013

Divisió d'Honor 12-13: resultats 2a Jornada

La segona jornada de la Lliga Divisió d'Honor 2012-2013 FCD va omplir de dards els diferents clubs del territori català. La partida més emocionant sens dubte fou la que van disputar el George Payne i l'Esplugues.

Les individuals van finalitzar amb un 4-2 a favor de l'equip local format per la Mari Mar Gonzàlez, Keith Meade, Jessica Motos, Tony Gragera, Loli Cascales i Aleix Pàmies. Un com es van iniciar les parelles l'Esplugues format per Domingo López, la Pepi, en Padilla i en Limón, entre d'altres, van començar remuntar el partit fins a empatar 4-4. La partida de desempat la va guanyar l'Esplugues CD que va guanyar el partit gràcies a les tres victòries de les tres parelles.

Els partits de la segona jornada van tenir els següents resultats:
CD El Vendrell 3-6 CD La Xarxa
CD Guardiola 1-8 Palafrugell CD
GeorgePayne AS 4-5 Esplugues CD

 La partida partida comentada en imatges:

La Lliga a les xarxes socials
De la primera jornada només hem trobat imatges del partit entre el Palafrugell i La Xarxa. Us recordem que podeu penjar les fotos al facebook http://www.facebook.com/federacio.catalanadedards o al grup del facebook Darders/es de la FCD (aquí), o bé etiqueteu a la Federació a les vostres fotos per a facilitar trobar-les i poder-les publicar amb els articles.


CLASSIFICACIÓ:

No hay comentarios :

Publicar un comentario