jueves, 24 de enero de 2013

Clasificació del Ránquing 2012-2013


La última cita del Rànquing de la Lliga de Tarragona es va celebrar al Bar Unó de Torredembarra, on hi van participar 28 esportistes. A la primera cita hi van participar 38 esportistes, fent una mitja de 33 esportistes per puntuable.


Els Opens s'han iniciat puntualment a les 16.30h, quedant-ne sense poder participar esportistes que han arribat quan la inscripció ja estava tancada. I per altra banda, aquesta puntualitat ha suposat que, amés de poder posar quatre dianes als dos locals on s'han celebrat fins ara, es pugui acabar com a màxim a les 20:00 hores.

No obstant això, encara hi ha esportistes de dos equips que es resisteixen a participar als Opens, es per això, fem una crida a tots aquells que encara no han participat a cap Open per a que tinguin en compte que, de moment, s'ha declinat evitar cancel·lar cap Open, però que no es descarta que s'hagi de prendre mesures al respecte i que conseqüentment hi hagi locals que es quedin sense la jornada econòmica (que en aquest cas, és el que suposa poder organitzar un Open al vostre local).

No hay comentarios :

Publicar un comentario