viernes, 2 de noviembre de 2012

WDF Europe CUP: resultats dia 2
Individual Femení + fotos

Després d'arribar ja als setzens de final del quadrant masculí de la Copa d'Europa, la WDF EUROPE CUP 2012, ha iniciat el quadrant femení on hi participen Laura Damont, de Sant Andreu de la Barca, i Iolanda Riba, de Cambrils, Tarragona.

En el quadre femení també es juga a la millor de 7 jocs al 501 Doble Out, i la primera ronda s'han trobat sorts ben diferents per a les jugadores catalanes, mentre Laura ha vençut sobre la noruega Hege Lokken per 2-4, la jugadora de Cambrils, Iolanda Riba ha perdut per un 0-4 davant l'escocesa Susanna Young que no ha cedit cap joc a la catalana.

Resultats:
Primera Ronda - Last 64
Iolanda Riba-CAT 0-4 Susanna Young-SCO
Hege Lokken-NOR 2-4 Laura Damont-CAT
La perdedora en aquesta ronda ha quedat en la 33a. posició.

Segona Ronada - Last 32
Laura Damont-CAT 4-1 Aleksandra Grzesik-Poland

Tercera Ronda - Last 16
Joyce Janssens-Belgium 0-4 Laura Damont-CATALUNYA

Quarts de final
Laura Damont-CAT 1-5 Trina Gulliver-Anglaterra
La perdedora en aquesta ronda ha quedat en 5a. posició.


La jugadora Laura Damont, de Sant Andreu de la Barca, ha fet una brillant actuació guanyat a priemra ronda a la noruega Hege Lokken per 2-4, a la segona ronda ha guanyat a la polaca Aleksandra Grzesik per 4-1, a la tercera ronda ha vençut de forma contundent a la gran belga Joyce Janssens per 0-4.

Ja a quarts de final s'ha creuat amb Trina Gulliver, jugadora anglesa que ha estat nou vegades campiona del món, una de les millors jugadores del món que es manté a l'èlit darder. La jugadora catalana no ha tingut gaires opcions i ho ha tingut molt difícil i Trina Gulliver s'ha imposat per 4-1. Amb aquesta derrota Laura Damont ha assolit una molt bona 5a. posició en aquesta prestigiosa competició.


Fotos:

Diferents moments de la competició

Catalunya Vs Alemania

Iolanda i Laura al hall 
Iolanda Riba a l'escenari de joc 

Tony Gragera (técnic) i Laura Damont 

La Selecció Holandesa, una de les favorites

No hay comentarios :

Publicar un comentario