viernes, 2 de noviembre de 2012

WDF Europe CUP 2012: resultats dia 2

La jornada d'avui divendres 2 de novembre de 2012 de la Copa d'Europa, la WDF EUROPE CUP 2012, ha iniciat novament amb molta puntualitat.

Els primers en entrar en acció han estat els homes, que al millor de 7 jocs al 501 Doble Out han disputat els seus enfrontaments. A la primera ronda en Pere Garu, jugador del Club Dards Guardiola, ha quedat eliminat per la mínima davant l'Eslové Saso Vutek, que en la partida decisiva ha estat encertat en el llançament a doble, tancant el darrer joc per un resultat de 3-4.

Per la seva part en Doroteo Bermúdez, del CD Ciutat de El Vendrell, no ha estat encertat al caure derrotat per en Mats Andersson, jugador suèc amb el que s'havia creuat també al dia d'ahir durant la competició en modalitat d'equips (seleccions).

En Daniel Zapata, CD Aigüestosses, ha estat l'úni català que ha superat la primera ronda amb un ajustat marcador final de 3-4 davant Ivan Neikov, de Bulgària, que ha fet unes magnifiques partides i l'hi ha posat molt difícil a en Daniel, que al final no ha fallat al llançar a doble. A la segona ronda s'ha creuat amb Jonny Clayton, jugador gal·les que ha anat per feina i ha fallat només en un joc, on en Daniel Zapata ha estat allà seguint-lo amb tirades altes per aprofitar i fer el dard final al doble i guanyar el seu primer joc, però en Jonny seguia sense cedir i en Daniel no ha pogut fer res i ha caigut derrotat amb un marcador de 1-4. El jugador català ha assolit quedar 33è en la seva primera participació en una Eurocopa de Dards.

Per la seva part en Xavier Pla ha jugat contra Tony O'Shea, jugador anglès del Top10 mundial i actual subcampió del món. No obstant en Xavi, jugador del CD Guardiola, ha pogut guanyar dos jocs a en Tony posant el marcador 3-2, i jugant per un empat a 3 que li donaria poder jugar la partida definitiva. Però en Tony O'Shea ha reaccionat i ha encarrilat el següent joc per fer-se amb la victòria final.

Pel que fa a la resta de de jugadors que hi participen per Espanya, cap d'ells ha assolit superar la priemra ronda.

Tots els resultats:
Last 128 - Al millor de 7 jocs
Pere Grau-CAT 3-4 Saso Vutek-SLO
Doroteo Bermudez-CAT 0-4 Mats Andersson-SWE
Ivan Neikov-BUL 3-4 Daniel Zapata-CAT
Tony O'Shea-ENG 4-2 Xavier Pla-CAT
Glen Honoré-DEN 4-2 Philip Stockton-ESP
Leonard Pitman-ESP 0-4 Benito van de Pas-NL
Kas van Golde-ESP 0-4 Jason Cullen-IRE
David Rogers-ESP 0-4 Vegar Elvevoll-NOR
Els perdedors en aquesta ronda hen quedat en 65a. posició.

Last 64 - Al millor de 7 jocs
Daniel Zapata-CAT 1-4 Jonny Clayton-Wales
El perdedor en aquesta ronda ha quedat en 33a. posició.

Podeu seguir els resultats masculins aquí.

Restarem a la espera dels resultats femenins i de les parelles masculines que també es celebren avui.

No hay comentarios :

Publicar un comentario