martes, 30 de octubre de 2012

Lliga de Dards de Tarragona 2012-13
(inscripció oberta fins el 2-nov-12)

La Lliga de Dards Tarragona 2012-2013 de la zona territorial de Tarragona ha ampliat el termini d'inscripció i ingrés fins el dia 2 de novembre!!

Si sou del Camp de Tarragona i/o província i esteu interessats en jugar a dards punta d'acer, tingueu o no equip, o bé esteu pensant en formar el vostre equip/club per participar a una competició regular de les comarques tarragonines envieu l'e-mail a darderosdetarragona@hotmail.com

Full d'inscripció aquí

Alguns trets principals de la LLiga:
Com en anys anteriors es juga dos dissabtes lliga i un dissabte open, i així successivament fins a finalitzar la lliga; en cas que hi hagi més de 10 equips s'estudiarà fer dos grups per proximitat i localització, que per a la temporada vinent servirà per a fer categories, si s'escau. El format és de 6 partits individuals al millor de 3 jocs al 501DO, i 3 partits de parelles al millor de 3 jocs al 601DO.

Els equips han d'estar formats per un mínim de 6 esportistes i un màxim de 10; els partits s'avançaran abans d'ajornar-los o postposar-los, en aquest segon supòsit hi ha 15 dies per celebrar el partit, entenent que s'ha de jugar, que és l'objectiu de la Lliga.

El preu de la Lliga es congela a 30,00 Euros per esportista i no hi ha inscripció per equips, es farà un Open per local, on només hi poden participar els esportistes de la Lliga. Per accedir als premis dels rànquings s'haurà de participar a un percentatge d'Opens i que encara està per determinar.

La base del reglament de la Lliga de Tarragona la podeu trobar aquí, malgrat per aquesta edició hi haurà nous punts que publicarem properament i que serviran per a millorar, fomentar la participació i la pràctica de l'esport.

Ah! com a novetat important als Opens, tots els participants hauran d'anotar partides, us deixem el reglament de l'anotador per a que aneu practicant.

La inscripció s'ha de fer arribar a darderosdetarragona@hotmail.com o bé al Víctor o Tito, i l'ingrés de les fitxes s'ha de fer abans del 2 de novembre de 2012, per mirar d'iniciar la Lliga el segon cap de setmana de novembre.

El número de compte per a fer l'ingrés de la Lliga és:

LA CAIXA---2100-0625--56--0101669490

L'ingrés es pot realitzar en un caixer automàtic les 24 hores del dia, sense necessitat d'utilitzar cap tarja de crèdit/dèbit.

No hay comentarios :

Publicar un comentario