viernes, 6 de julio de 2012

Mostra de Focs Artificials (3a part)

Avui a les 22:30h segueix la Mostra de Focs Artificial, el segon participant d'aquesta edició especial serà:Pirotècnia el Carmen, de Güímar (Tenerife) Illes Canàries.

Espectacle dissenyat per Marco Antonio Toste: Pertanyent a la família de major tradició pirotècnica de les Illes Canàries, i amb molts anys d'experiència a l'esquena, Marcos Antonio Toste ha iniciat un nou projecte empresarial a les Illes Canàries amb aquesta nova pirotècnia.
Els treballs d'aquest gran pirotècnic gaudeixen d'un estil propi en el qual destaca la passió pel color i el ritme. 
En els seus espectacles podem trobar clares referències al seu lloc d'origen que ens portaran sense poder evitar-ho a la festa del Carnaval. A més dels grans espectacles de les Illes Canàries ha estat responsable de grans participacions en concursos internacionals com ara Mònaco, Sant Sebastià, Tarragona, Blanes i la Llaguna entre d'altres.
Per demà hi haurà l'últim participant, la Pirotècnia Igual, de la qual us publicarem també una breu referència.


Us recordem que l’Associació de Restaurants de la Part Alta manté els seus sopars sota els focs, al passeig de les Palmeres. Els sopars començaran el dimecres dia 4 i duraran fins diumenge dia 8 (per tant, comencen un dia abans de la mostra i finalitzen un dia després).No hay comentarios :

Publicar un comentario