jueves, 5 de julio de 2012

Mostra de Focs Artificials (2a. part)

Avui a les 22:30h comença la Mostra de Focs Artificial, el primer participant que tirarà el castell de focs des de la platja del miracle de Tarragona serà:



Pirotècnia Pirogestión, de Vila-rodona (Alt Camp - Catalunya)

Espectacle dissenyat per Claudio Rozalén Rozalén: Mestre Pirotècnic amb una experiència de més de 40 anys en el sector, ha après l'ofici des de la base seguint els passos dels grans pirotècnics valencians i catalans. 
Des de la planta de Pirogestión a Vila-rodona, Claudio ha treballat en la innovació i la millora de gran quantitat de fórmules i efectes, aconseguint augmentar la varietat de colors i la seguretat dels artificis. Aquesta evolució constant li ha permès desenvolupar espectacles en què la qualitat del producte té un pes específic. 
Els seus espectacles són molt potents amb una estructura clàssica, en què es treballa a diferents altures, barrejant fases de gran elegància amb moments intensos plens de força i emoció. Les seves exhibicions han triomfat a Tarragona, Quebec, St Brevin, Knoque, Montreal,, Bilbao, Burgos, Gijón i Barcelona entre d'altres.

Per demà hi haurà la Pirotècnia el Carmen de la qual us publicarem també una breu referència.


Us recordem que l’Associació de Restaurants de la Part Alta manté els seus sopars sota els focs, al passeig de les Palmeres. Els sopars començaran el dimecres dia 4 i duraran fins diumenge dia 8 (per tant, comencen un dia abans de la mostra i finalitzen un dia després).







No hay comentarios :

Publicar un comentario