jueves, 5 de julio de 2012

French Open 2012

S'ha presentat una nova edicó del French Open 2012 es durà a terme durant el cap de setmana del 6-7 d'octubre de 2012. Aquest any, l'Open de França té un premi de 7.500 € i es durà a terme a l'Espai ALC a Gerardmer, França.

Novament les competicions s'iniciaran el divendres dia 5 d'octubre amb parelles cegues (inscripció el mateix dia de la competició), el dissabte dia 6 serà el torn per les competicions individuals i el diumenge dia 7 per a les parelles, per ambdós dies les inscripcions s'han de fer per anticipat i s'aplicarà el reglament WDF.


Programa de competició i informació complementària:

Divendres 5 octubre 2012: escalfament amb un open de parelles cegues. L'entrada està limitada a 32 parelles (64 jugadors). La inscripció és de 5 euros pels jugadors i les portes de la seu estaran oberta a les 7h pm, per començar a les 8h PM. Els 8 primers classificats es repartiran les inscripcions.

Dissabte 6 d'octubre de 2012: torn de les competicions principals, les individuals, es jugarà en 3 categories: dames, joves i homes. La inscripció és de 18 euros per a les senyores i els homes (inclòs taxa WDF) i 10 euros per als joves. Els millors classificats sumen punts pel rànquing de la WDF (cat 3) i BDO. Totes les finals es jugaran a l'escenari pel qual s'aplicarà el codi de vestimenta WDF.

Dissabte les portes de la seu s'obriran  a les 8h del matí, i es començarà a les 10h  per a les dames i els homes i les 11:30h AM per als joves (juniors).


Hi haurà un torneig addicional per als jugadors que són eliminats del torneig principal (màxim 72 jugadors). La quota d'inscripció serà de 5 euros i l'import total de les taxes es repartiran entre els guanyadors (8 primers + primera dona).

Diumenge 8 de octubre de 2012: totes les parelles es jugarà en 2 categories (Dames i Homes). La quota d'inscripció és de 20 euros per parella. Totes les finals es jugaran a l'escenari on s'aplicarà la normativa WDF sobre la vestimenta.

Les portes de la seu s'obriran a les 8h del matí, començarà a les 10h AM. Hi haurà un torneig addicional per a les parelles del torneig principal (Max 32 parells). La quota d'inscripció és de 5 euros pels jugadors i l'import total de les quotes es dividirà entre els finalistes (4 primers).

Inscripcions:
Per als esdeveniments dels dissabtes i diumenges, el registre d'entrada només és possible amb antelació, és a dir, no s'acceptaran inscripcions ni per l'invidual de dissabte ni per a les parelles de diumenge, a excepció de les competicions addicionals. Les inscripcions estan obertes a partir d'ara i la data límit d'inscripció es fixa el dissabte 29 setembre 2012.

Adjunt es troba formulari d'inscripció i informació general: Formulari (PDF)Flyer (PDF)

Per obtenir més informació, anar a www.vosgesflechettes.com


No hay comentarios :

Publicar un comentario