jueves, 19 de julio de 2012

Catalunya Cup: Història, 3a part.

La Catalunya Cup del 2008

La 3a Edició de la Catalunya Cup es va celebrar a Puig-Reig (Bergadà), al Poliesportiu Municipal, entre l'11 i 13 de setembre de 2008.

La competició es va celebrar en dues jornades i va comptar amb dinou equips participants:
A la primera fase van participar: CD Mandràgora, Esplugues CD, Highland Tarragona, CD Viladecans B i CD Gironella, i es van classificar per a la fase final Aigüestoses C.D., Poetas del Goya, Equip Sunset i CD Guardiola.
A la segona fase van participar CD Reus, CD Ciutat de Barcelona -ADEC, CD El Vendrell, Equip Goya CanFelip, CD Ripoll i C.E.D.S.A.B.; es van classificar per a la fase final: CD La Xarxa, CD Montcada, CD 501 i CD Viladecams A.

El format de la competició va ser tots contra tots, en dos grups (fases), un que va jugar en dijous 11 de setembre i l'altre el dissabte 13, després es va celebrar el play-off final per decidir el campió amb els següents emparellaments:

CD Aigüestoses - CD Viladecans
Equip Sunset - CD La Xarxa
Equip Poetas Goya - 501 CD
CD Guardiola - CD Montacada

Els play-off es van celebrar a ko directe i a la final el CD Aigüestoses es va imposar al CD Montcada, proclamant-se campió de la 3a.Catalunya Cup.
CD Aigüestoses
La classificació final i fotos:


Classificació de la 3a Catalunya CUP:
1º CD Aigüestoses
2º CD Montcada
3º CD 501
4º CD La Xarxa
5º CD Viladecans
5º Equip Sunset
5º Equip Poetas del Goya
5º CD Guardiola

La competició va ser molt participativa com mostres totes les fotografies d'equips que vam publicar, la co-organització amb el CD La Xarxa que va preparar diferents activitats paral·leles en motiu de la Diada Nacional i de la competició, que també van quedar emmarcades i registrades. 

Podeu veure algunes fotos, el resum complert de les dues fases, el quadrant final de la CUP i la informació publicada in situ al següent enllaç: aquí.

Demà finalitzarem aquesta sèrie informativa.

No hay comentarios :

Publicar un comentario