jueves, 19 de julio de 2012

New Zealand Open 2012

Una setmana més us apropem un dels propers puntuables del Rànquing Mundial de la World Darts Federation (WDF), que serveixen per a sumar punts pel rànquing i per guanyar premis.

Avui us informem del New Zealand Open 2012, que es celebrarà a Rotorua (Nova Zelanda), ciutat turística coneguda per les seves aigües termals i guèisers.

Curiosament la principal competició es celebrarà el dimecres 8 d'agost, entre setmana, de fet durant tota la setmana es realitzaran diverses competicions nacionals en el mateix espai de competició. En aquesta puntuable hi haurà rànquing femení de segons categoria i masculí de tercera, essent doncs, la modalitat femenina més important que la masculina, tret que no és habitual i que només es dona en aquest puntuable.

Per aquesta ocasió es repartiran 7.000,00 AUD, dolars australians, i que equival entre uns 5700,00 i 5800,00 Euros, degut a la gran fluctuació d'aquesta moneda envers l'Euro al dia a dia. Per al guanyador masculí 1500,00 AUD i per la femenina 1500,00 AUD.

Trobeu la principal informació fnet clic sobre el cartell per fer-lo gran:



Us detallem també el programa de competició per a tota la setmana




Per a més informació podeu consultar la webgrafia,

Webgrafia: Calendari WDFNew Zealand Darts Council

No hay comentarios :

Publicar un comentario