jueves, 19 de julio de 2012

Destí WInmau: resultats 8è Rànquing

Com us vam anunciar el dissabte passat es va celebrar el 8è Rànquing amb DESTÍ WINMAU que es celebrà a El Vendrell (Baix Penedès).

En aquesta ocasió hi van participar divuit esportistes masculins i set esportistes femenines. En Doro Bermúdez, que jugava a "casa" va ser eliminat a la primera ronda, fet que ho va aprofitar molt bé en Dani Zapata (CD Aigüestoses) que es va proclamar campió, després de guanyar a Richard Rowlands (Olivia y los Brutos).

Per la seva part en Tony Muñoz (CD Palafrugell) i Ramón Paz (CD Vila del Vendrell) van ser els semifinalistes d'aquest vuitè puntuable mantenint les seves aspiracions per entrar entre els vuit primers classificats i obtenir inscripció gratuïta al Catalunya Open Darts de setembre.

La classificació masculina:
Pel que fa al quadre femení, la líder provisional Laura Damont (CEDSAB AS) va guanyar el seu quart puntuable, aquest cop sobre la seva companya d'equip, la Regina Miret (CEDSAB AS). Amb aquesta victòria Laura s'assegura gairebé guanyar el rànquing, però haurà de puntuar en les dues proves que falten.

Classificació:


La classificació general l'estem preparant per a publicar demà a primera hora del matí.

La propera cita tornarà a ser El Vendrell.

No hay comentarios :

Publicar un comentario