viernes, 24 de febrero de 2012

Six Nations Cup 2012

La Copa de les Sis Nacions 2012 arranca avui i és celebrarà durant tot el cap de setmana al majestuós Front Marina Hall de Fleetwood, a Anglaterra. Aquesta edició la organitza la BDO i els països que hi participen són: Anglaterra, Escòcia, Gal·les, Irlanda del Nord, la República d'Irlanda i els Països Baixos (Holanda).

Aquesta competició es celebra en format seleccions masculina, amb 5 esportistes, i femenina, amb 3 esportistes. La Selecció d'Anglaterra masculina i la de Gal·les femenina són els que defensen el títol, després d'un emocionant torneig el 2011 en el qual la selecció masculina gal·lesa fou subcampiona i la selecció femenina anglesa va ser subcampiona en el seu quadrant.

La més alta qualitat de dards està garantida, no només amb els millors jugadors de tots els sis països dins el fantástic marc del Fleetwood, sinó també l'addició d'orgull nacional per la competitivitat dels jugadors.

Un exemple d'orgull nacional el trobem amb Ross Montgomery que ha estat nomenat com el nou capità de la selecció masculina d'Escòcia, i ningú podria estar més orgullós davant la perspectiva i l'honor de liderar al seu país per primera vegada a la Copa de les Sis Nacions.

El format de competició és Round Robbin, tots contra tots, on separats en dos grups es juguen al millor de 25 jocs els partits masculins i al millor de 9 jocs als femenins.

Programa de competició:
Divendres 24 de febrer:
Ladies Group 1
Netherlands v Scotland
Scotland v Wales
Wales v Netherlands

Ladies Group 2
Republic of Ireland v Northern Ireland
Northern Ireland v England
England v Republic of Ireland

Dissabte 25 de Febrer
Mens Group 1

Northern Ireland v England
England v Netherlands
Netherlands v Northern Ireland

Mens Group 2
Republic of Ireland v Scotland
Scotland v Wales
Wales v Republic of Ireland

Seguir llegint per veure més informació.


Les portes s'obriran a les 18h de divendres 24 de febrer per iniciar a les 19:00 amb els partits dels equips femenins. A les 10 del dissabte 25 de febrer s'obriran les portes per començar a les 11 hores amb els partits dels dos grups de seleccions masculines. I a les 9 hores del diumenge, dia 26 de febrer, s'obrirà novament la sala de joc per començar a les 10 hores les fases finals masculines i femenines.

No hay comentarios :

Publicar un comentario