lunes, 17 de octubre de 2011

XXI Campionat de Catalunya: Parelles


En la modalitat de Parelles Masculines han participat 25 parelles que han jugat al millor de 7 jocs, i malgrat l’esgotament acumulat de la jornada, s’han vist partides que s’han acabat amb pocs dards, fruit de l’alt nivell dels participants. Entre tirades de 100 i 140 punts anaven baixant els marcadors i clavant dards al doble final. Després de gairebé tres hores de competició, en semifinals en Manolo Martínez i Edgar González del CD Cabrera de Bonavista, Tarragona, han perdut per la mínima davant els també tarragonins Francesc Ballesta i Dani Carrasco. Per l’altra part del quadrant en Jesús Garcia ‘Piritoño’ i en Juan Carles Arola han guanyat en semifinals a Xavi Plà i Avelino Almazán, del CD Guardiola per un contundent 4-0.

A la final de parelles en Francesc Ballesta jugava la seva segona final del dia on acompanyat d’en Dani Carrasco s’enfrentaven a Jesús Garcia i Juan Carles Arola. La igualtat entre les dues parelles s’ha mantingut fins a la darrera partida, a on amb un empat a tres punts, qui clavés el darrer dard al doble guanyaria el campionat, i després que en Dani fallés un doble la parella formada per en Jesús Garcia 'Piritoño' i Juan Carle Arola del CD Piritoño s ha guanyat la partida final amb un marcador de 4-3.

Els vuit primers classificats han estat els següents:
1. J.García / JC.Arola (foto)
2. F.Ballesta / D.Carrasco
3. X.Plà / A.Almazán
3. M.Martínez / E.González
5. X.Andrés / J.Padilla
5. E.Calero / L.Quintana
5. C.Villar / X.Martínez
5. M.Linares / C.Soriano

Juan Carle Arola i Jesús Garcia 'Piritoño' del CD Piritoño
Pel que fa a les Parelles Femenines, les participants han jugat en format Round Robbin, totes contra totes, i on des d’un bon inici la parella formada per Laura Damont i Regina Miret, que poc a poc han començat a distanciar-se, sumant algun punt de més que els ha suposat fer-se amb la victòria final.

Les quatre millors parelles han estat:
1. L.Damont / R.Miret 12 punts
2. L.Cascales / J.Motos 9 punts
3. A.Brull / E.Bueno 2 punts
4. M.González / P.Del Pozo 7 punts

No hay comentarios :

Publicar un comentario