lunes, 17 de octubre de 2011

XXI Campionat de Catalunya: Clubs


Aquest diumenge s’ha celebrat el Campionat de Catalunya de Clubs que ha comptat amb la participació dels deu millors equips que han jugat en format Round Robbin, és a dir, tots els clubs contra tots, i tots els esportistes contra tots, jugant al millor de 13 jocs al 501 Doble Out.

Els enfrontaments s'han iniciat a les 10h del matí i després de les dues primeres rondes els equips més forts han ocupat les primeres posicions, essent el CD Ciutat de Reus el que s'ha situat al capdamunt de la classificació per haver perdut tres jocs menys que el seu successor.

Al finalitzat la quarta ronda el CD Guardiola ha guanyat al desempat al Ciutat de Reus, per 6-7, que ha suposat que el CD Aigüestoses rellevés el de la primera posició quedant diversos equips separats per la mínima. A la part baixa de la taula estava també igualada i on el Cossetans CD de Tarragona, l’Esplugues CD i el Goya lluitaven en aquest ordre per evitar la darrera plaça.

Abans descans del migdia, a la cinquena jornada l'Aiguestoses CD queia derrotar davant el Dards d’Aro propiciant un empat amb el CD Ciutat de Reus a la primera posició, seguits a només una derrota pel Dards D'aro, i amb dues després el CEDSAB i CD El Vendrell.

A la represa després del descans els partits han estat més igualtats i l’esgotament es començava a notar entre els esportistes que ja portaven cinc hores de competició.

L’enfrontament clau ha estat entre el CD Ciutat de Reus i Aigüestoses CD que ha acabat a favor de l’equip de Sant Andreu de la Barca per un ampli 7-1 però que ha estat molt renyit i lluitat pels jugadors de Reus. Aquesta victòria ha donat un punt d’avantatge a l’Aigüestoses CD que amb destresa ha mantingut fins al final proclamant-se Campió de Catalunya de Clubs.

El segon lloc ha estat pel CD Ciutat de Reus, que ha cedit un sol enfrontament i ha guanyat més sets que el CD El Vendrell que ha ocupat la tercera plaça. El Dards d’Aro (Malgrat de Mar) ha quedat en quarta posició amb tres derrotes. El CD Guardiola (Sant Fruitós de Bages) cinquè i el CEDSAB (Sant Andreu de la Barca) sisè amb quatre derrotes, el CD La Xarxa (Puig-Reig) ha quedat en una modesta setena posició, davant del CD Goya (Reus), Esplugues CD (d’Esplugues de Llobregat) i el Cossetans CD (Tarragona) que ha tancat la classificació.

El Club Dards Aigüestoses de Llobregat
Campió de Catalunya de Clubs 2011

La classificació detallada és la següent:CLASSIFICACIÒ GENERAL
Partid.

SETS

SETS
Guany.

Guany.

Perd.
1er.
AIGÜESTOSES CD
8
60
29
2on.
CD CIUTAT DE REUS
7
56
31
3er.
CD EL VENDRELL
7
54
36
4rt.
DARDS D'ARO
6
58
37
5è.
CD GUARDIOLA
5
45
49
6è.
CEDSAB
5
44
41
CD LA XARXA
3
47
48
CD GOYA
2
34
55
ESPLUGUES CD
2
28
56
10è
Cossetans CD
0

19

63

Webgrafia: www.dardscatalunya.cat

No hay comentarios :

Publicar un comentario