lunes, 2 de febrero de 2009

Resultats 2a Jornada Lliga Provincial de Dards

Tradueix aquesta notícia

Dissabte a la tarda hi va haver una nova cita dardera, la segona jornada de laLliga Provincial de Dards.
Al Bar Goya de Reus es van enfrontar el Goya Can Felip i el Sunset de Sant Pere i Sant Pau que van finalitzar amb un ajustadísim 5 a 4 a favor de l'equip local.
La Palmera aquesta setmana va visitar el Bar Orient, on juga el CD Reus que va aprofitar les seves individualitats per encarrilar la partida i resoldre-la amb comoditat amb un resultat de 7 a 2.
A Tarragona es va jugar la darrera partida, a la Sala Highland, on l'equip Highland-Cossetans C.D. va estrenar-se a casa tot jugant contra el Goya A. La partida fou llarga degut als nervis en alguns enfrontaments individuals i que van forçar la tercera partida de desempat i continuades rondes tirant a doble per a tancar. El marcador final es va quedar en 7 a 2 a favor de l'equip local.
La Oficina de Torredembarra ha estat l'equip que ha descansat aquesta setmana.
Goya Can Felip 5 -
4
Sunset
Highland Cossetans 7 -
2
Goya A
CD Reus 7 -
2
Sunset
La Classificació ens va arribar a les poques hores de finaltzar la jornada dardera, i la estem preparant per a publicar, aprofitem per agrair a la Federació la rapidesa de la informació.
Novament tenim vídeos d'algunes partides de la jornada que ens ha facilitat Antonio Osorio i que compartirem amb tots vosaltres properament.

2 comentarios :

  1. ¿Se sabe ya si se harán dos rondas de ida y vuelta para alargar un poco la liga?.

    ResponderEliminar
  2. Hola,
    De momento no nos ha llegado nada al respecto, así que es de suponer que es liga de ida y vuelta.
    De todos modos la liga la coordinan Victor y Gabi, y ellos mismos podrán resolverle todas las dudas.
    Si no sabe como contactar con ellos puede pasar por el Bar Goya (ver directorio de locales darderos para su localización) y allí podrán informarle.
    Saludos

    ResponderEliminar