viernes, 27 de octubre de 2006

TARRAGONA Activitats....¡¡¡

Aquest cap de setmana tots els darders marxem cap a Calella on hi ha una bona representació d'amics entrenant-se pel campionat. Des d'aquí us desitjo molta sort i molta merda companys...¡¡¡

Les activitats que podeu veure aquest cap de setmana són les següents:
CAMBRILS 2006: Es celebrarà el segon congrés de Gastronomia Medierranea, on podeu gaudir d'una exposició gastronomica, cinema gastrònomic i una festa del "peix mecànic" i una degustació popular. Dura del 20 al 31 d'octubre.
FIRA MORA LA NOVA: El dia 28 d'octubre es celebrarà una marató de cavalls, la exhibicio de doma de cavalls, una prova de Pole Bending (habilitats amb cavall estil western), una demostració de ferrar animals i el diumenge 29 d'ocutbre el concurs d'arrosegmanet de cavalls.
Animeu-vos els que hi pogueu anar, doncs aquestes fires donen molt de sí i ens poden deleitar moltíssim....¡¡
MUSICA: A Tarragona podem disfrutar del "Festival In-somni o6" on podrem gaudir de de la musica independent i de l'art audiovisual amb música rock, pop, electrònica, noves musiques, i so experimental. Avui divendres comencaran en el Teatre el Magatxem, Cabro San Roque on hi haura una petita orquesta de 8 músics i més de 40 instruments. I també a la Sala Zero trobarem Delorean + Calvin Bhoers DJS (LLeida).
ALTRES: No us oblideu que podeu disfrutar de les Activitats en la Biblioteca, de la Ruta de Samarkanda que es farà avui a la Caixa de Pensions, una xerrada sobre els Templaris que es farà en el centre castellano-leonés. Trobareu altres activitats al Diari de Tarragona, Mes Tarragona i a l'Aqui.

Bones activitats a tots i ja comentareu que heu fet....¡¡

No hay comentarios :

Publicar un comentario