martes, 30 de mayo de 2006

Pantalla gegant

L'Ajuntament de Tarragona instal·larà una pantalla gegant a la Plaça de la Font que ens permetra seguir el partit del Nuevo Chapín que jugarà a Xerez el Nàstic (Dissabte, a les 18.30, a TV3). La pantalla farà 35 m2: 7 de llargada per 5 d'amplada i s'instal·larà a la façana de l'Ajuntament.

Per altra banda, Catalunya Ràdio emetrà aquest dimecres, dia 31 de maig, un especial "Els millors anys de la nostra vida" en directe des de l'Antiga Audiència de Tarragona. A partir de les onze, els capitans Serrano, Pinilla i Codina, i Angel Morales per parlar i per estar al costat de l'afició. L'alcalde de Tarragona, Joan Miquel Nadal, i el regidor d'Esports, Raul Font, parlaran tambe dels actes previstos per a la celebració.

Tarragona celebrarà l'ascens del Nàstic a Primera Divisió l'endemà que s'aconsegueixi matemàticament. Si el Nàstic guanya dissabte a Xerez, la rua grana es farà diumenge. Si l'equip de Luis César ha d'esperar els resultats del seus rivals directes diumenge, la celebració es traslladarà a dilluns.

PD: El Nàstic ja ha arribat als 8.000 abonats i ja llista d'espera per a aquelles persones que estiguin intressades en fer-se soci de Preferent o de Gol Nord de cara a la propera temporada.

1 comentario :