viernes, 27 de julio de 2012

Sant Magí, Tarragona

Ja s'ha publicat el cartell i el programa de les Festes de Sant Magí 2012, copatró de Tarragona. Entre els dies 14 i 19 d’agost i contemplen 149 actes per a tots els públics repartits en 6 dies de festa major.

Un cop més us detallem les principals activiatats festives i darderes. Del programa d'aquest any podem destacar els següents actes:

El macroconcert de Sant Magí amb Joan Manuel Serrat i Joaquin Sabina a la Tàrraco Arena. La gira Dos Pájaros Contraatacan passa per Tarragona el 14 d’agost.
Sota la direcció d’El Tricicle, es presenta al Teatre Auditori del Camp de Mart el musical Forever Young, una peça imprescindible de la nova comèdia de teatre musical. El 17 d’agost farà la seva única representació a Tarragona.
D’altra banda, del 15 al 19 d’agost La Cia Struc Magic Circus presentarà el seu original espectacle a la carpa de circ instal·lada a la plaça Verdaguer. Les Puces d’Struc és un espectacle per a tota la família.
Cal destacar també el 13è Festival de l’aMt (Associació de Músics de Tarragona), que tindrà lloc el divendres 17 d’agost davant la nova Capsa de Música a l'Smart Parc Tabacalera.

Podeu descarregar-vos el programa complert entrant a veure la noticia, on també podreu accedir a veure la informació dardera que per aquestes ens ha acompanyat.
Descarregar programa de Sant Magí 2012

En anys anteriors, tot coincidint amb els inicis de la web, s'han celebrat un Opens de Dards per aquestes dates, concretament al Bar Las Vegas, de la mà d'en "Quílez", podeu rememorar i veure les fotos de les edicions en que s'ha celebrat: I Open Summer Sant Magí (aquí), el segon (aquí) i el tercer (aquí).

No hay comentarios :

Publicar un comentario